search

Feriehuse i Novigrad

NOVASOL ved hvad der skal til, når det gælder feriehuse i Novigrad. Få en fortryllende ferie i Kroatien med NOVASOLs sommerhusudlejning - et godt sted til din glæde og fornøjelse. Drømmer du om ferieliv, feriehuse og herlighed i Kroatien? Så book et feriehus i Novigrad i det vestlige Istrien hos NOVASOL og få opfyldt dine fantasier.

Lej feriehus i Novigrad

Oplevelser fra jeres feriehus i Novigrad

Novigrad i Vest Istrien er endnu en af de kroatiske kystbyer, der tidligere levede en fattig tilværelse som fiskerby, men i dag har den opnået ny storhed som velbesøgt ferieområde. Marinaen besøges hvert år af tusinder af lystsejlere, og det er en fornøjelse af spadsere langs den smukke strandpromenade.

I den nærliggende Mirna dal kan man for betaling gå på guidede jagtture, ligesom det flere steder i området er muligt at fiske i glimrende strømvande. Selve byen byder på et væld af sports- og ferieaktiviteter for store og små børn - og deres forældre.

Badeferie i Novigrad

Feriehus i Novigrad

Kontakt NOVASOL, når det drejer sig om sommerhusudlejning i Kroatien. Lejer du f.eks et af vores feriehuse i Novigrad, får du en ferie med både absolut afslapning og overraskende eventyr. Vores feriehuse kan leveres præcis, som du ønsker. Fordi det for nogen er lykken at kunne riste skumfiduser ved den knitrende pejseild, og for andre er nærmest saliggørende at kunne svede stress og jag ud af kroppen i husets egen sauna. Med et feriehus i Novigrad får du den ferie i Istrien, der passer til dig.

Med et feriehus fra NOVASOL kan I holde ferie uden at skulle bekymre jer om, hvorvidt huset lever op til den standard, I forventer. Vi har på forhånd kontrolleret alle husene, og kun feriehuse, der lever op til vores høje kvalitetskrav, slipper igennem til vores kunder.