Historie og kultur i Buje

Den smukke halvø Istrien i Kroatien har en lang og spændende historie og den historiske by Buje, har længe været vogter af området med sine stærke bymure og fæstninger. Bujes historie er spændende og varieret. Så I kan godt glæde jer til en berigende ferie, hvor jeres private feriehus i Buje giver de skønneste rammer for at opleve og være midt i det hele.

Kultur i Istrien

Mærk historiens vingesus i Buje

Bujes historie er spændende og varieret. Området var først beboet af Histri stammer, der gav området dets navn. Disse stolte og hårde krigere holdt området i lang tid, og der måtte to hårde kampe til, før det romerske imperium havde erobret området og indsætte sig som de nye magthavere over regeringen i regionen. Udover arkæologiske fund i området er det romersk styre også tilstede i områdets stednavne som f.eks. byen Castelvenere. Efter romerne tog byzantinerne over og dernæst frankerne. I middelalderen var Buje en vigtig kommerciel og administrativ by og forblev det, selv under det venetianske imperium. Mange af bygningerne I ser i den gamle bymidte, stammer fra middelalderen, herunder de gotiske kirker, huse og dele af fæstningsværket.

Mød de lokale og kom tæt på

Buje har siden oldtiden været funderet omkring landbruget. Den frugtbare jord er velegnet til dyrkning af de fleste afgrøder og planter, hvor specielt vin og oliven hyder godt af det milde middelhavsklima. Når I har besluttet jer for at leje et feriehus i Buje, må I ikke gå glip af kulturelle festivaler, herunder Luganinada og Šparogada, hvor I kan nyde lokale kulinariske specialiteter og traditionelle forestillinger, der gør byens historie levende. Tager I del i de lokale arrangementer får I også et helt unikt indblik i, hvordan de lokale lever deres liv. En tur på det lokale torv giver uden tvivl også anledning til en snak med de lokale sælgende. Det giver ferien et helt særligt islæt og en grad af autensitet, som ikke findes i store feriekomplekser.

Lej feriehus i Buja Istrien

 

Den private ferie i Kroatien

Er I klar til at sætte kursen mod Buje, så skal I nu blot finde det feriehus eller den ferielejlighed der passer til jeres behov og ønsker. Brug vores hjemmeside til at søge jer frem til ferieboligen og book hurtigt jeres næste ferie i Kroatien. Finder I en feriebolig i Istrien, som ikke lige ligger i Buje, så kan I planlægge en udflugt til Buje, så I også får oplevet denne skønne by. NOVASOLs egne medarbejdere i Kroatien har på få år fået opbygget et fantastisk udbud af feriehuse, lejligheder og villaer i hele landet. Med fokus på kvalitet og autensitet er I sikre på at få en dejlig ferie i Kroatien. Særligt feriehusene med egen pool er populære. Når I lejer et feriehus med pool, så er der garanti for glade feriedage for børn og voksne. Glæd jer til at opleve eller genopleve Kroatien og ikke mindst glæd jer til at holde fri i en af de dejlige ferieboliger i Kroatien, hvor I kan holde lige præcis den ferie I drømmer om.

Video fra feriehus i Istrien

I denne video bliver I præsenteret for ét af de flotte feriehuse med udendørs pool, som NOVASOL udlejer i Istrien. Huset har plads til 8 personer som uden tvivl vil elske de smukke omgivelser, den gode pool og terrasserne, hvor ferien nydes i fulde drag. Er det en anden type feriehus I søger, så husk at dette blot er et eksempel. Brug vores forskellige søgemuligheder til at finde frem til den feriebolig der passer jer.