Attraktioner i Buje

Byen Buje ligger på halvøen Istrien og er så absolut et besøg værd. Buje har meget at tilbyde for alle aldre. De smukke gamle bygninger og den fantastiske natur bringer fred og ro og de gode restauranter giver fornøjelse for både øjne og gane. Der er mange aktiviteter i Buje, så I vil aldrig komme til at kede jer i løbet af ferien. Uanset hvor I lejer en feriebolig i Istrien, så vil vi anbefale at at besøger Buje.

Attraktioner i Buje i Istrien

En gammel by med masser af karakteristika

De smukke bakker i Istrien har været befæstet og beboet siden bronzealderen. Mange af fæstningerne fra middelalderen er blevet bevare, så de den dag i dag er vidnesbyrder om en svundentid. De gamle bygninger i Buje stråler af gamle byggestolthed og er løbende blevet restaureret med kærlighed af befolkningen i området.

Gode udflugtsmål i Buje omfatter b.la. den gamle bydel med sine venetianske paladser, bymure og de middelalderlige fæstninger. Ruinerne af slottet Momjan fra 1300 - tallet, står som et vartegn for byens betydningen igennem historien, og selv om de mere kystnære byer nu har overtaget en del af betydningen for området, så er Buje stadig en vigtig by i Istrien. De smukke, middelalderlige kirker er alle fantastiske attraktioner i Buje. I vil også finde smukke 1600-tals kirker med statuer fra middelalderen og smukke malerier.

Mange vinmarker og olivenlunde pryder området og giver jer billedskønne udsigter fra jeres feriehus. Vin og oliven af høj standard bliver produceret i området og er med til at give den lokale mad en fremragende og udsøgt karakter.

Lej feriehus i Buje

Badeferie i Buje

Buje ligger lidt væk fra kysten, men I kan sagtens tage på ture ud til havet og tilbringe dejlige timer ved det turkisblå hav, som Kroatien er så kendt og elsket for. I behøver dog ikke bevæge jer langt væk fra jeres feriehus i Buje, for at få en vaskeægte badeferie. I skal blot vælge at leje et feriehus med pool, så er I sikret dejlige feriedage i og ved poolen. Udviklingen af feriehuse og villaer med egen pool i Kroatien har været enorm og med et stort fokus påkvalitet. I vil elske at kunne køle af i poolen når solen står højt på himlen og ungerne vil elske at have deres eget badeparadis, hvor der ikke er andre feriegæster. Det fantastiske ved et feriehus med en privat pool er nemlig at det er jeres. I kan benytte poolen når I vil og der er altid ledige liggestole.

Ferieboligen der passer til jer

Er I blevet nysgerrige på Buje, så kan I nemt finde et feriehus som passer jer her på vores hjemmeside. Brug de forskellige søgemuligheder til at indsnævre udvalget og book derefter nemt jeres kroatiske ferieparadis.

Vores salgsafdeling er naturligvis også altid klar til at hjælpe jer med at finde en feriebolig i Kroatien, uanset om det skal være i Buje eller i en af de andre skønne byer.

Lej feriehus i Istrien