Ferieboliger i Makarska

Lej en feriebolig i Makarska og få en dejlig ferie. Makarska rummer mulighed for mange gode oplevelser. NOVASOL er en stærk spiller, når det gælder sommerhusudlejning i Kroatien. Ferieboligen skal lejes hos NOVASOL. Vi har de dejligste ferieboliger, både i Kroatien og i resten af Europa. Du kan for eksempel nyde alle ferielivets glæder i Makarska i Dalmatien.

Ferieboliger i Makarska

Ferieboliger i Makarska

Når du planlægger din ferie i Dalmatien, skulle du kaste et blik på vores sommerhusudlejning. NOVASOL har mange års erfaring og et massivt udvalg af fantastiske ferieboliger. NOVASOLs ferieboliger i Makarska findes med og uden egen pool og sauna, og du vælger selv, hvor meget luksus, du har lyst til.

Nyd de dejlige omgivelser, og få en inspirerende tid i en af NOVASOLs ferieboliger i Makarska. At holde ferie i Kroatien er skønt, og fornøjelsen er endnu større, hvis rammerne bare er i orden. Med et af de eksklusive feriehuse fra NOVASOL sommerhusudlejning kan I nu få mulighed for selv at konstatere, hvor dejligt der er her i Makarska. Vi har adskillige eksklusive og individuelt indrettede ferieboliger i denne attraktive del af Kroatien. Kontakt os i dag og fået godt tilbud på en dejlig ferie.

Oplevelser fra en feriebolig i Makarska

Makarska byder på en rig kulturel og historisk arv, som man den dag i dag kan mærke på ethvert gadehjørne. Det skaber en utroligt spændende og charmerende by, hvor de lokale er begejstrede for at hjælpe og servicen er i top. Sammenholdt med de mange sports- og ferieaktiviteter, betyder det, at her er tale om et ferieområde af bedste slags.

Havet omkring Makarska er i mange år blevet brugt til at dyrke muslinger, østers og andre former for skaldyr. Kvaliteten er helt i top, og man snyder sig selv, hvis man ikke mindst en gang spiser skaldyr. Bagefter kan man jo besøge verdens største (og eneste?) muslingemuseum, og lære mere om dette mærkelige dyr.

Lej feriebolig i Makarska