Sommerhus på Brac

Med et sommerhus på Brac kan man ikke undgå at forelske sig i den fantastiske feriestemning på øen. Sommerhuse i Kroatien er noget vi forstår os på hos NOVASOL. En god ferie ligger højt på manges ønskeliste og netop det, kan I få på Brac. Vi har de dejligste sommerhuse, både i Kroatien og i resten af Europa. I Det betyder at I f.eks. kan leje et sommerhus på Brac og nyde alle ferielivets glæder.

Lej sommerhus på Brac

 

Sommerhus på Brac

I et af NOVASOLs sommerhuse på Brac har I det helt rette udgangspunkt for at få en fantastisk ferie. Glæd jer til at nyde lokalområdet på øen Brac, den dejlige natur og det forhåbentlig skønne vejr. I kan vælge at leje et sommerhus på Brac i luksus udgaven med egen pool. Det vil være til stor fornøjelse for hele familien, at kunne hoppe i poolen lige når I har lyst. Egen pool i haven er lig med ferieafslapning så det basker og I skal ikke bekymre jer om fyldte solvogne eller andre gæster, I har det hele for jer selv. I kan også vælge at leje et klassisk kroatisk hus, måske beliggende i en mindre by, hvorfra I kan møde lokalbefolkningen på deres hjemmebane. En hyggelig ferielejlighed er oplagt til jer som rejser som par og derfor ikke har brug for så meget plads. I finder en bred palette af sommerhus i Dalmatien, så der er sikkert også et der passer lige til jer.

Ferieoplevelser på Brac

Brac kan bryste sig af en smuk natur, der veksler fra stejle klipper i den ene ende af øen, til flade sandklitter i den anden samt et utroligt behageligt klima. Gennemsnitstemperaturen om sommeren er 23 grader, hvilket garanterer behageligt varme dage og aftener, hvor I kan samles på terrassen og nyde et godt glas vin. Et af Dalmatiens ældste vinhuse finder I på øen og den lokale vin, Bolski Plavac kan anbefales. Selvom I måske har lejet et sommerhus med en privat pool, så skal I huske at smutte forbi en af øens strande. Kroatien er kendt for sit dejlige, krystalklare vand og det må I ikke snyde jer selv for at opleve.

Ferielejligheder på Brac