Ferie i Arezzo-provinsen

Feriehus i provinsen Arezzo i Toscana? Hos NOVASOL er vi stolte over vores sommerhusudlejning i Italien. Vi har masser af feriehuse og vi hjælper dig gerne med at finde formen på din ferie i Arezzo-provinsen. Feriehus skal lejes hos NOVASOL. Vi har de dejligste feriehuse, både i Italien og i resten af Europa. Du kan for eksempel nyde alle ferielivets glæder i provinsen Arezzo i Toscana.

Ferie i Italien

Ferieboliger i Arezzo-provinsen

Hvis du har besluttet dig for, at ferien skal holdes i et feriehus i Toscana, er det NOVASOL, du skal have assistance fra. Vi kan f.eks. anbefale provinsen Arezzo i Toscana, og leder du efter sommerhusudlejning i Italien, kan vi byde på feriehuse, der spænder fra det absolut veludrustede til det mere simple. Egne, private svømmefaciliteter og sauna kan f.eks. vælges til eller fra. Alle vores feriehuse fremstår i en flot kvalitet.

Arezzo er en uspoleret plet på jorden, der rummer en stor mængde levn fra både middelalderen og renæssancen. Selvom der er meget at opleve, er byen endnu ikke overrendt af turister. Her kan du nyde den lokale produktion af guldsmykker, de mange antikvitetsbutikker og et hav af fine butikker, der stadig bruger store stenskranker, som stammer fra middelalderen. Når solen skinner, findes der næsten ikke noget bedre end en lokal isvaffel i dejlige Arezzo.

Måske genkender du Azezzo fra Roberto Benignis film 'Livet er smukt'? Det er en lille og charmerende by, der ligger i Toscana og som på alle måder er værd at besøge. Nyd det romerske amfiteater, de mange skønne, velbevarede kirker og et herligt arkæologisk museum. Mange mennesker mener, at netop denne del af Støvlelandet er den allerdejligste.

Lejer du et af vores velbyggede ferieboliger i Arezzo-provinsen, har du alle muligheder for en god ferie.

Ferieboliger i Toscana