Aktiviteter og attraktioner på Sicilien

Sicilien byder på et væld af attraktioner og seværdigheder, som alle kan opleves, når I lejer et feriehuse på Sicilien. Antikke byer, historiske mindesmærker og vidunderlige landskaber er kendetegnende for dette område. Og alt dette i det skønne middelhavsklima. Hos NOVASOL finder I et stort og varieret udvalg af ferieboliger på Sicilien. Her er dejlige ferielejligheder både i by og på landet. Smukke villaer med skønne poolområder og store ferieboliger med plads til den helt srore familie. 

Feriehus Sicilien

Mandelblomster i Templernes Dal

I den første del af februar er der talrige fester i blomstringstiden for mandelblomsterne. I Agrigent er dette blevet til en international begivenhed præget af folkloredanse og sange, traditionelle folkedragter og fyrværkeri i byens centrum. Agrigent er dog først og fremmest berømt takket være Templernes Dal, Valle dei Templi.

Taormina

Den skønne by Taormina er et af de mest besøgte feriesteder på Sicilien. I sommermånederne finder mange arrangementer og koncerter sted i det smukt bevarede græsk-romerske teater, Teatro Greco. Fra juni til august finder den berømte internationale Taormina Arte Festival sted, hvor mange teaterforestillinger, koncerter og filmpremierer bliver opført.

Riserva Naturale dello Zingaro

I provinsen Trapani i den nordøstlige del af Sicilien ligger naturreservatet Riserva Naturale dello Zingaro: det første naturreservat på Sicilien blev grundlagt i 1980.

Ferie på Sicilien

Syrakus

Byen Syrakus ligger ved Siciliens østkyst og var tidligere en af de vigtigste antike græske kolonier. Den dag i dag er de smukke arkæologiske rester fra den tid stadig bevaret.

Etna

Etna, den største aktive vulkan i Europa, er et kapitel for sig. Den byder igen og igen på vekslende naturskuespil. Bjerget er en naturpark, hvor der er vandrestier af forskellig sværhedsgrad. Om vinteren bliver bjerget (ca. 3400 m.o.h.) til et enestående skiområde med udsigt over havet.

Alt dette og meget mere kan opleves på jeres ferie i en af NOVASOLs ferieboliger i Italien.

Feriehuse på Sicilien