Historie i Ligurien

NOVASOL tilbyder jer mange lejligheder og feriehuse midt i skønne Ligurien. I vil få mulighed for at gå på opdagelse i denne spændende region, der er rig på både historie og skøn natur. I kan nemt og hurtigt søge efter lejligheder og ferieboliger i Ligurien hos NOVASOL. Find præcis den feriebolig der passer til jeres ønsker og behov. Alle ferielejligheder og feriehuse i Ligurien er håndplukket af NOVASOL, og skræddersyet til at give jer den bedste ferie i Italien.

Ferie i Ligurien

Ligurien – en lille region med en stor historie

De første bebyggelser i Ligurien dateres tilbage til forhistorisk tid. Bønder og hyrder bosatte sig i området Ligurien Rhone Arno. Befolkningen, der blev forsøgt underlagt romerne, har altid vist en stærk vilje til at klare sig selv, måske under indflydelse af de dengang ufremkommelige, skovklædte bjergskråninger. I 641 blev Ligurien en del af Lombard Kongeriget med Genova som hovedstad. På denne tid udviklede man også de specielle terrasser på skråninger, som gjorde det muligt at dyrke jorden. Det mdførte en blomstrende maritim handel i hele Middelhavet. Når I kigger på udvalget af feriehuse hos NOVASOL i Ligurien, vil I finde muligheder i alle prislejer og standarder. Fælles er den fantastiske mulighed for at bo i autentiske omgivelser og kunne fordybe jer i historien bag denne spændende region.

Ferie i Ligurien

En region med maritime forbindelser

Ligurien er det vigtigste maritime område fra det tolvte til det fjortende århundrede. De lokales fortagsomhed gjorde det til en af de rigeste regioner i Europa, en position som forstærkedes af områdets samarbejde med Spanien. Efter tabet af handlen i Sortehavet til tyrkerne, flytter Ligurien opmærksomheden mod Amerika for at importere sølv. Kort herefter kom der nedgangstider i Ligurien med uro i området og tabet af Korsika. I vil finde spor af regionens historie overalt i området. Ud over skønne Ligurien, tilbyder NOVASOL selvfølgelig også skønne ferieboliger i andre regioner, så uanset hvor I ønsker at booke feriebolig i Italien, kan I finde det her.

Ferie i Ligurien

En stærk vilje bag Liguriens succes

Den brede vifte af feriehuse og ferielejligheder i Ligurien, gør det til det ideelle ferieparadis for både familier og par. Her er noget for enhver, også for historie og kultur entusiaster. Hvert hjørne af Ligurien har sin egen historie om indbyggernes succes med og viljen til at tæmme den vilde natur. Det var bestemt ikke let med bjergene bag sig og havet som den eneste afsætningsmulighed af de lokale produkter. Disse egenskaber gjorde denne region til en af de rigeste i Europa, takket være den intense maritime handel. I hovedstaden Genua ligger havnen, hvor grundlaget til rigdommene blev lagt under korstogene. Man dominerede simpelthen Middelhavets handelsruter. Når I bor i et feriebolig i Ligurien har I et ideelt udgangspunkt for at opdage de smukke, historiske steder.

Oplev Italiens historie fra jeres feriebolig