Vinoplevelser i Abruzzo

Et NOVASOL feriehus i Abruzzo er den perfekte base for at tage på opdagelse i denne smukke regionsamt et ideelt udgangspunkt for gode vinoplevelser. Bestil en feriebolig og oplev Abruzzo på den autentiske måde i nærkontakt med de lokale. På NOVASOLs hjemmeside finder I en bred vifte af feriehuse og ferielejligheder som giver jer mulighed for at fordybe jer i den lokale kultur og de mange gode oplevelser af alle slags.

Vinmarker i Abruzzo

Det bakkede landskabs mange oplevelser

I det bjergrige og bakkede område Abruzzo har vintraditionen gamle rødder, og der er vidnesbyrd om vindyrkning, der kan dateres tilbage til oldtiden. Vinindustrien har været under enorm udvikling, især de sidste 50 år, hvor produktion af verdenskendte vine har gjort området til et af flagskibene for italiensk vin. Blandt de røde vine må I ikke gå glip af Montepulciano Abruzzo, som er kendt i hele verden og som betragtes som en af de bedste vine fra Italien, eller Trebbiano d'Abruzzo som også er forrygende. Blandt de hvide vine skal nævnes Pecorino eller Montonico men listen er endnu længere. Nyd den lokale vin når I slapper af på terrassen ved jeres feriehus i Abruzzo efter dagens mange oplevelser.

Ferie for vinelskere

Ferie med frihed i Abruzzo

Abruzzo er den rigtige destination for jer, der elsker god vin og god mad. Når I tilbringer ferien i et NOVASOL feriehus, har I en enestående chance for at forkæle jer selv med interessante råvarer og fantastiske vinture i området. Brug de lokale opskrifter til at tilberede lækre måltider i køkkenet hjemme i jeres feriehus. I kan også vælge en ferielejlighed, med alle de bekvemmeligheder man har brug for til den perfekte ferie. I vil sætte pris på friheden og på at kunne planlægge og organisere jeres ferie helt uafhængigt af andre.

Smag på Italiens vine i Abruzzo

Nok til alle

I Abruzzo området findes der mere end 35.000 hektar vinmarker. Kendetegnene for området er skråningerne, hvor man gennem tiden har forfinet metoderne til vindyrkning og gjort dem mere produktive og samtidig fået tæmmet det barske landskab. Disse forfinede teknikker har, udover at give større profit, også betydet en bedre smag på vinene, som nu er kendt i hele verden. Fine vine såsom Montepulciano og Trebbiano er værdsat overalt, men også Pecorino, Passerina og Montonico er populære. Et ophold i en feriebolig i Abruzzo er en unik oplevelse for vinelskere. Der er natuligvis også andre gode områder at holde ferie i, hvis I gerne vil nyde gode vine fra Italien. NOVASOLs udvalg af ferieboliger i Italien er bredt og tilbyder noget for enhver smag.