Oplevelser i Island

Sæt tempoet ned og læg stress og jag bag jer. Intet sted kan dette gøres bedre end i Island. Her kommer I sandsynligvis nærmere naturen end noget andet sted på kloden.

Oplev endnu aktive vulkaner og Europas største gejsere, indånd den friske og rene luft og forelsk jer i de islandske heste og lær den, lidt generte men yderst venlige, islandske befolkning at kende.

Også faunaen i Island byder på overraskelser: Et enestående fugleliv begejstrer ikke kun ornitologer, mens man absolut også bør benytte chancen for at tage på hvalsafari. Uanset hvilket hjørne af Island I måtte bestemme jer for at holde ferie i, så danner feriehuset altid det ideelle udgangspunkt for jeres unikke ferie i Island.

Ferie i Island

Oplevelser i Nord-Island

Den nordlige del af Island har et bredt spektrum af attraktioner. De fleste steder ligger i afskærmede bugter og viser sig rigtigt spektakulære om sommeren når midnatssolen regerer i de nordlige polarområder. Her findes der også gode vintersportssteder, mulighed for at spotte mange vilde dyr og en udfrodrende natur som lader fantasien få vinger.

Ferie i det vestlige Island

Vest-Island præges af lavaområder, geotermisk aktivitet og en lang historie. Her findes skove og gode fiskemuligheder, mens Langjökull byder på en vidunderlig udsigt over et imponerende landskab.

Ferie i det østlige Island

Kysterne og fjeldene er her særligt stærkt præget af kløfter, mens de bakkede sletter i Hérað inde i landet, afløses af det barske og til tider isbelagte højland.

Ferie i det sydlige Island

Det sydlige Island domineres af sumpagtige lavaområder som gennemskæres af talrige kløfter. I syd og sydvest hersker et samspil mellem natur og kultur; man kan her bevæge sig mellem to fuldstændig modsatte verdener på under en time. Det vil dog kræve op til flere uger at udforske hele området.

Ferie Island bolig

De varme kilder - et must til ferien i Island 

Uanset hvor I Island I holder ferie, så må I huske at besøge en eller flere af de varme kilder, som Island er så kendt for. Det varme vand stiger op fra jordens indre og giver velvære og afslapning for både krop og sjæl. Det er en helt særlig oplevelse, at sidde med kroppen i det varme vand, men den frisk og kølige vind mærkes i ansigtet. De varme kilder findes både ude i naturen og i svømmeanlæg f.eks. i hovedstaden Reykjavik. Der er også et par feriehuse i Island, som tilbyder en helt privat "varm kilde" ved feriehuset, i form af et udendørs spabad. Her kan I være helt jer selv, mens I slapper af i det varme vand, i en naturkulisse som ikke findes andre steder. Tag et kig på feriehusene hos NOVASOL Feriehusudlejning og lej lige præcis det feriehus som passer til jeres ønsker til en ferie i Island - atmosfærefyldte hytter og dejlige feriehuse med ekstra luksus - valget er jeres.