I Bad Hofgastein får hele familien en fantastisk ferieoplevelse. Book sommerhuse hos NOVASOL

D
| Redaktør
(Først publiceret )

Bad Hofgastein i Østrig ligger i en smuk, solbeskinnet dal med udsigt til Alperne. Nyd en vidunderlig ferie i Bad Hofgastein, og bo i de dejlige sommerhuse i Salzburger Land fra NOVASOL. Hold ferie et et af vores sommerhuse i Bad Hofgastein i Pongau-området i Salzburger Land, fordi Østrig er dejlig og fordi NOVASOL har det største udvalg og de skønneste sommerhuse.

Skiferie i Østrig

Sommerhus i Bad Hofgastein

Bad Hofgastein i Pongau er hovedbyen i Gastein-dalen. Byen ligger på det mest solbeskinnede stræk i dalen og har til alle sider en helt fantastisk udsigt til de snedækkede alper. Overalt i området finder man vandrestier i mange sværhedsgrader, der fører til den ene mere vidunderlige udsigt efter den anden.

Hvis I har besluttet jer for, at den næste ferie skal gå til Bad Hofgastein i Pongau-området i Salzburger Land, er I kommet til det rette sted. Hos NOVASOL kan I leje eksklusive og velindrettede sommerhuse både her og i resten af Østrig. Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud på vores herlige ferieboliger i Østrig.

En nyskabelse i området er 'Alpentherme', som er nogle firkantede glaskuber med spabad, sauna, gejsere og meget andet. Nedsænket i bassinerne kan man nyde en 360 graders udsigt til de smukke bjerge i aftenlys. Det er ubeskriveligt.

NOVASOL har feriehuse af høj kvalitet til alle, der trænger til at komme væk fra hverdagens stress og jag. Alle vores boliger er besigtiget, så vi kan være sikre på, at de lever op til vores skrappe kvalitetskrav.

Ferie i Bad Hofgastein