D
| Redaktør
(Først publiceret )

Hold ferie i Mittersill, og nyd tilværelsen i et af de dejlige sommerhuse fra NOVASOL

Et besøg i Mittersill i Østrig er dømt til at være en succes. Smuk natur, venlige mennesker og spændende aktiviteter gør Salzburger Land til en oplagt destination. Lej sommerhuse her med NOVASOL. NOVASOL har de bedste sommerhuse i Mittersill. Når det gælder sommerhuse i Østrig er vi de førende.

Ferie i Mittersill

Sommerhus i Mittersill

Mittersill i Oberpinzgau er et utroligt populært ferieområde, der hvert år besøges af mange tusinde mennesker. Alligevel er det lykkedes at bevare det oprindelige og charmerende indtryk af en bjerglandsby. Det skyldes ikke mindst de lokale beboeres rolige væsen og venlige indstilling til alle turister, som med et lunt smil bydes velkommen i deres by

Hos NOVASOL er vi glade for at kunne tilbyde dig og din familie et fantastisk ophold i Pinzgau-regionen. Hos os kan du vælge mellem en perlerække af udsøgte sommerhuse og ferieboliger, der alle er indrettet med alle moderne bekvemmeligheder. Vi har kort sagt de bedste feriehuse i Østrig.

Mittersill i Pinzgau-området i Salzburger Land ligger mellem de to smukke nationalparker Hohe Tauern og Kitzbüheler Alpen, hvilket er ensbetydende med naturoplevelser i verdensklasse. Området er oplagt, hvis man kan lide at spænde vandrestøvlerne til en dag med strabadser.

NOVASOL har feriehuse i Salzburger Land af høj kvalitet til alle, der trænger til at komme væk fra hverdagens stress og jag. Alle vores boliger er besigtiget for at sikre, at de lever op til vores kvalitetskrav.

Ferie i Salzburger Land