search

Feriehuse i Cannes

Cannes er en livlig by på den franske riviera, som hvert år tiltrækker millioner af turister fra hele verden. Byen er kendt for sin livlige marina, kasinoer, smukke butikker og sidst men ikke mindst, Cannes Filmfestival. Alle vores ferieboliger i Cannes er tæt på de største attraktioner. Så uanset hvor I vælger at holde ferie, vil I altid være tæt på byen. Cannes er en lille by, og den udforskes allerbedst til fods. I kan tilbringe nogle dejlige timer, på rundtur i de brostensbelagte gader og opdage de skjulte perler i byen. Cannes har et unikt kunst- og håndværksmarked, hvor I kan købe unikke ferieminder med hjem. I kan tilbringe jeres aftener på en romantisk gåtur på lystbådehavnen. Nattelivet i Cannes anses for at være det bedste i Europa, så tag danseskoene med og dans natten væk.

Gade i Cannes

Feriehuse af alle slags i Frankrig 

Bestiller I en af vores ferieboliger i Frankrig, vil I kunne nyde jeres ophold i private rammer. Vores feriehuse i Frankrig kommer i alle størrelser og med forskellige indretning, alt efter husejerens egens smag. Vi tilbyder både stilfulde, moderne. autentiske og simple feriehuse og lejligheder. Nogle af boligerne tilbyder de mest fantastiske udsigt, mens andre feriehuse har egen pool i baghaven. 

Oplevelser til jeres ferie i Cannes 

Vi har charmerende lejligheder med udsigt over hustagene i den berømte ferieby Cannes. Disse skønne ferielejligheder har ofte en god terrasse. Grillen inviterer til en masse udendørs sjov. De fine sandstrande ligger inden for gåafstand fra ferieboligerne. Blandt de mange seværdigheder i Cannes er der den Franske Riviera og Promenade de la Croisette. Dette er en havnefront med smukke palmer, ideel til lange gåture i det gode vejr. Der er også en række museer fra det 18. århundrede. Vi anbefaler jer, at besøge en af de mest unikke bygninger i Frankrig, som er den russisk-ortodokse kirke.

Strand ved Cannes

Den smukke natur nær Cannes 

Naturentusiaster vil nyde Cote d'Azur, som har en af de mest varierede kyster i Europa. Der er flade områder, dale og søer samt smukke bjerge og fyrreskove. Byerne i området spænder fra de hektiske byer på kysten, til små hyggelige steder i baglandet, hvor I kan nyde roen og lugten af lavendel, vild timian og rosmarin. Nyd kystlandskab ved L'Esterel National Park, på jeres næste ferie i Frankrig eller Lac de Saint-Cassien i nærheden af Var. 

Ferie i Sydfrankrig i feriehus 

Når I lejer et feriehus i Provence, omårdet som Cannes er en del af, vil familien have det perfekte udgangspunkt for en sikker, komfortabel og fantastisk ferie. Vores sommerhuse ligger ofte tæt på den fantastiske kyst, hvor der er masser at se og rigelig smukke natur at nyde. Ville det ikke være dejligt, at nyde jeres morgenkaffe og friske croissanter i en solrig gårdhave med udsigt eller at dykke i ned i jeres helt egen pool, når I vil? Hos NOVASOL er dette og mere muligt. De rige og de berømte bruger området Cote d'Azur som deres legeplads. Det er en favoritdestination, ikke kun på grund af den glamourøse filmfestival i Cannes, men fordi vejret altid er fantastisk, og regionen er forbavsende smuk. Der er en luksuriøs glans over området, hvor I vil finde gigantiske villaer spredt i landskabet og en prestigefyldt lystbådehavn.

Alle vores feriehuse i Sydfrankrig er centralt placeret, så I ikke spilder meget tid på at rejse fra et sted til et andet. Cannes er berømt for en række internationale festivaler, og de fleste turister kommer kun for, at få et glimt af kendisserne som kommer til disse festivaler. Det er en travl by, der byder gæsterne velkommen fra hele Europa. NOVASOL har ferieboliger, der imødekommer store familier såvel som små familier. Så uanset om I er tre personer eller otte personer, har vi noget, der passer til jeres behov.

Feriehus i Provence med pool

Ferie i Provence 

Hos NOVASOL kan I sagtens finde andre steder at holde ferie i Provence. Vi tilbyder feriehuse og lejligheder i en lang række byer i dette skønne områder. Provence er bestemt blandt de mest populære områder i Frankrig. Derfor har vi også haft fokus på, at få opbygget en stor portefølje af feriehuse i Provence, for at kunne imødekomme de mange feriegæsters ønsker.