search

Feriehuse i Cannes

Cannes er en livlig by på den franske riviera, som hvert år tiltrækker millioner af turister fra hele verden. Byen er kendt for sin livlige marina, kasinoer, smukke butikker og sidst men ikke mindst, Cannes Filmfestival. Alle vores ferieboliger i Cannes er tæt på de største attraktioner. Så uanset hvor I vælger at leje en feriebolig i Cannes, vil I altid være tæt på byen.

Cannes er en lille by, og den udforskes allerbedst til fods. I kan tilbringe nogle dejlige timer, på rundtur i de brostensbelagte gader og opdage de skjulte perler i byen. Cannes har et unikt kunst- og håndværksmarked, hvor I kan købe unikke ferieminder med hjem. I kan tilbringe jeres aftener på en romantisk gåtur på lystbådehavnen. Nattelivet i Cannes anses for at være det bedste i Europa, så tag danseskoene med og dans natten væk.

Lej feriebolig i Cannes og nyd den charmerende by

Oplevelser til jeres ophold i en feriebolig i Cannes  

Vi har charmerende ferielejligheder i Cannes med udsigt over hustagene i den berømte ferieby Cannes. Disse skønne ferielejligheder har ofte en god terrasse. Grillen inviterer til en masse udendørs hygge, efger en god dag rundt i byen.  

De fine sandstrande ligger inden for gåafstand fra ferieboligerne. Blandt de mange seværdigheder i Cannes er der den Franske Riviera og Promenade de la Croisette. Dette er en havnefront med smukke palmer, ideel til lange gåture i det gode vejr. Der er også en række museer fra det 18. århundrede. Vi anbefaler jer, at besøge en af de mest unikke bygninger i Frankrig, som er den russisk-ortodokse kirke.

De rige og de berømte bruger området Cote d'Azur som deres legeplads. Det er en favoritdestination, ikke kun på grund af den glamourøse filmfestival i Cannes, men fordi vejret altid er fantastisk, og regionen er forbavsende smuk. Der er en luksuriøs glans over området, hvor I vil finde gigantiske villaer spredt i landskabet og en prestigefyldt lystbådehavn.

Feriebolig i Cannes ved de gode strande ved Cannes

Den smukke natur nær jeres feriebolig i Cannes 

Naturentusiaster vil nyde at opholde sig i en feriebolig i Cannes og området Cote d'Azur, som har en af de mest varierede kyster i Europa. Der er flade områder, dale og søer samt smukke bjerge og fyrreskove. Byerne i området spænder fra de hektiske byer på kysten, til små hyggelige steder i baglandet, hvor I kan nyde roen og duften af lavendel, vild timian og rosmarin. Nyd kystlandskab ved L'Esterel National Park, eller Lac de Saint-Cassien i nærheden af Var. 

Vælger I at leje en feriebolig i Cannes, vil I få en ferie med frihed. I lejer jer nemlig ind i private rammer, hvor alle beslutninger tages af jer. Hvis I ønsker ren afslapning, kan I f.eks. spise sen morgenmad i sengen eller nyde det gode vejr på terrassen, uden at bekymre jer om forstyrrelser og uventede tilskuere. I kan også starte tidligt, pakke bilen med snacks og suse ud i området omkring Cannes. Oplev natur, kultur og historie inden turen går tilbage til jeres feriebolig i Cannes, hvor I kan puste ud og lade op til endnu en spændende feriedag i morgen, 

Ferie i Sydfrankrig i feriehus 

Når I lejer et feriehus i Provence, det omårde som Cannes er en del af, vil familien have det perfekte udgangspunkt for en sikker, komfortabel og fantastisk ferie. Vores ferieboliger ligger ofte tæt på den fantastiske kyst, hvor der er masser at se og rigelig smukke natur at nyde. Ville det ikke være dejligt, at nyde jeres morgenkaffe og friske croissanter i en solrig gårdhave med udsigt eller at dykke i ned i jeres helt egen pool, når I vil? Hos NOVASOL er dette og mere muligt.

Alle vores feriehuse i Sydfrankrig er centralt placeret, så I ikke spilder meget tid på at rejse fra et sted til et andet. Cannes er berømt for en række internationale festivaler, og de fleste turister kommer kun for, at få et glimt af kendisserne som kommer til disse festivaler. Det er en travl by, der byder gæsterne velkommen fra hele Europa. NOVASOL har ferieboliger, der imødekommer store familier såvel som små familier. Så uanset om I er tre personer eller otte personer, har vi en feriebolig i Cannes, der passer til jeres behov.

Feriehus i Provence med pool

Oplev smukke Provence 

Hos NOVASOL kan I sagtens finde andre steder at holde ferie i Provence. Vi tilbyder feriehuse og lejligheder i en lang række byer i dette skønne områder. Provence er bestemt blandt de mest populære områder i Frankrig. Derfor har vi også haft fokus på, at få opbygget en stor portefølje af feriehuse i Provence, for at kunne imødekomme de mange feriegæsters ønsker.

Bestiller I en af vores ferieboliger i Frankrig, vil I kunne nyde jeres ophold i private rammer. Vores feriehuse i Frankrig kommer i alle størrelser og med forskellige indretning, alt efter husejerens egens smag. Vi tilbyder både stilfulde, moderne. autentiske og simple feriehuse og lejligheder. Nogle af boligerne tilbyder de mest fantastiske udsigt, mens andre feriehuse har egen pool i baghaven.