Oplevelser i Saint-Quentin

Picardie er en region, hvor naturen har en fremtrædende plads og med udgangspunkt fra jeres feriebolig i Picardie, vil I opdage de smukkeste blomsterparker og bygninger af religiøs karakter i Frankrig. Laon, Soissons, Amiens, Compiègne, Noyon, Beauvais eller Saint Quentin - alle disse byer har en utrolig lighed, men bestemt også deres egne små hemmeligheder. Men fremhæves skal alligevel Saint Quentin på grund af dens naturlige diversitet og kulturelle dimensioner, en værdig repræsentant for regionen. En feriebolig i Picardie er en gylden mulighed for at opdage omgivelserne i Saint Quentin, dens rigdom, overraskelser og særpræg

Får i Picardie

Naturreservat med blomstrende landsbyer

På toppen af popularitetslisten ligger naturreservatet Marais d ' Isle. Dette sumpede område ved byerne Rouvroy og Saint Quentin, nær kilderne til Somme, har et dyreliv der gør det ekstra attraktivt for ornitologer og fiskere. 3 km fra Saint Quentin ligger blomsterbyen Gauchy og fortryller de besøgende med sin Millennium Park og de smukke blomsterbede i gaderne. Hvis I har tid og lyst til mere, så smut også forbi byens rådhus med den futuristiske arkitektur.

En ferie i privilegerede omgivelser

I hjertet af et miljø med blomster, træer, sumpområder og landbrugsflora ligger haven Puisieux Clanlieu, mindre end 30 km fra Saint Quentin. Den er ideel til en romantisk spadseretur, og øjnene vil glædes over de gamle træer, staude- og rosenbede. Et tur til slottet kan være en fin introduktion til besøget i Noyon, en klassisk by i Picardie med et rigt kunstliv og historie. Gennem byens museer og katedralen er der mulighed for at opleve en region, der lagde jord til mange afgørende slag under krigen. De har efterladt sig så mange spor, at eftertænksomheden har gunstige livsvilkår i Picardie.

Romantisk ferie i Frankrig

En ferie med romantik måske

Et feriehus i den franske region Picardie giver jer mulighed for at nyde feriedage præget af fred og ro. Naturen og livet i landdistrikterne skaber et særligt univers, hvor mennesket lever i nær pagt med naturen. En ferie i et NOVASOL feriehus i Picardie er et skønt udgangspunkt for en romantisk weekend med besøg i parker, haver og blomstrende byer i regionen eller i den spændende by Amiens. NOVASOL tilbyder forskellige typer af ferieboliger, der gør jeres ophold uforglemmeligt. Hvis I er på udkig efter et familievenligt tilbud, anbefaler vi at leje et feriehus i Picardie. Hvis I ønsker at vælge den mest økonomiske løsning, skal I bestille en ferielejlighed i Picardie, hvor der er fin plads til en ferie for to.

Feriehuse og lejligheder i Frankrig

NOVASOLs ferieboliger i Frankrig er alle privatejede hvilket giver ferien en ekstra dimension, nemlig autensitet. I kommer til at bo i omgivelser der er formet af den enkelte husejer, både ude og inde. Så glæd jer til en oplevelsesrig og autentisk ferie i Frankrig.