Historie i Picardie

Et NOVASOL feriehus i Picardie er det perfekte udgangspunkt for at komme tæt på land, landskab og lokalbefolkning. Således kan I også opdage Picardies overraskende historie. I vil ikke komme til at savne udflugtsmål og spændende attraktioner til feriedagene i Frankrig. 

Historie og kultur i Picardie

Tag på ferie i Nordfrankrig og dyk ned i Picardies historie

Et NOVASOL feriehus i Frankrig er det perfekte udgangspunkt for at komme tæt på land, landskab og lokalbefolkning. Således kan I også opdage Picardies overraskende historie. De ældste forhistoriske levn, der findes i området, vidner om en intens aktivitet i regionen i menneskehedens forskellige tidsperioder. Mange byer emmer af kunst og historie. Picardie rummer også mange skatte fra en imponerende arkitektonisk arv. Oplev det ved selvsyn i byer som Amiens, Laon, Noyon, Soissons, såvel som Beauvais, Compiègne, Senlis og Saint Quentin. Regionen er også kendt som ”De karolingiske kongers land” og i Picardie er de kongelige slotte i 'Oise, og befæstede kirker i Thiérache smukke monumenter over den storslåede fortid. Indrømmet, NOVASOLs ferieboliger kan i den sammenligning se lidt ”blege”ud. Men også de repræsenterer nu en epoke i Picardies historie og er en naturlig del af landskabet.

Historisk vingesus med gode ferieminder

Nyd opholdet i en ferielejlighed eller et feriehus i Picardie og benyt lejligheden til at udforske den spændende historie i regionen, der er ganske enestående i hele Frankrig, ja i hele Europa. Følg sporene af 1. verdenskrig og få en fornemmelse af vilkårene og kampene på slagmarkerne i Somme. Fra jeres feriebolig i Picardie, kan I også opdage de mere fredfyldte kendetegn i regionen præget af håndværkere og arbejdere i små boligområder med velplejede haver. På ture rundt i området kan det godt betale sig at gøre nogle små stop, lægge sig behageligt på et tæppe og kigge mod himlen eller nyde udsigten langs kysten, inden turen går mod de næste spændende ferieoplevelser.

Attraktioner i Picardie

Gå på opdagelse i flere århundreder

Picardie-regionen anses for at være en af Europas vugger på grund af de forhistoriske arkæologiske fund. Under en ferie i Picardie, kan I nyde regionen Somme med den helt ekstraordinære kulturarv. Oplev f.eks. Saint Acheul i Amiens, et forhistorisk område af international klasse. Se jer også omkring i byen Amiens, hvor I kan besøge Jules Vernes hus, placeret i et smukt bevaret hjørne af Charles Dubois-vejen og Boulevard Longueville. En ferievilla i Picardie giver jer adgang til helt specielle oplevelser, som vil sætte jeres ferie i Frankrig blandt de bedste.

Feriehusudlejning i Frankrig

Det er altid spændende at udforske et lands kultur, natur og særlige attraktioner når det er ferietid. I Frankrig står de gode og spændende oplevelser i kø og I vil aldrig mangle muligehder for ture ud i det blå, når I lejer et feriehus i Frankrig. NOVASOL har feriehuse, villaer og ferielejligheder i hele Frankrig, så I kan nemt opleve flere forskellige områder af Frankrig. Ferieboligerne findes i alle størrelser og prislejer og vælger I f.eks. et feriehus med pool i haven, så kan I nemt kombinere en oplevelsesrig ferie med rendyrket afslapning ved og i poolen.