Attraktioner i Normandiet

Også Normandiet er en region i Frankrig som alene på grund af sin begivenhedsrige historie byder på mange seværdigheder i form af mindesmærker og gamle byer. Men også naturen i denne regionen tryllebinder såvel fastboende som tilrejsende. Vi har samlet blot nogle af de mange attraktioner og seværdigheder I vil være tæt på, når I lejer feriehus i Normandiet.

Attraktioner i Normandiet

Bungy Jumping ved Viadukt de la Souleuvre

Her får alle adrenalin junkies tilfredsstillet deres behov til fulde: Bungee jump fra svimlende højder og ned i dybet og nyd denne enestående oplevelse foran enestående kulisser.

Nonneklosteret Sainte-Trinité

Sammen med munkeklosteret i det nærliggende Saint-Étienne, står klosteret Sainte-Trinité for en fuldendelse af den romanske byggekunst i Normandiet.

Mont Saint Michel

Klippeøen Mont-Saint-Michel tiltrækker turister fra hele verden. I det 11. århundrede blev der her anlagt et benediktinerkloster som giver et godt eksempel på datidens middelalderarkitektur i Frankrig. Klosteret har gjort øen meget populær, og siden 1979 har den stået på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarvsteder.

I Claude Monets fodspor

Haverne i Giverny var den verdensberømte maler Monets hjem. Her levede og arbejdede han. Tag en gåtur gennem dette anlæg, du vil sikkert genkende flere motiver.

Golfernes paradies

I Normandiet har man talrige muligheder for at spille golf. Ialt finder man 40 golfbaner som byder på forskellige udfordringer. Den ældste bane er fra 1929: Golf Barrière de Deauville ved Côte Fleurie.

Mont Saint Michel i Normandiet

Sommerhusudlejning i Normandiet 

Efter en oplevelsesrig feriedag i Normandiet, er det skønt, at vende tilbage til ens egen lille oase. Et feriehus eller en ferielejlighed giver nemlig god plads til den rene ferie-afslapning, som også er vigtig at dyrke i løbet af jeres ophold i Normandiet eller hvor som helst I lejer en feriebolig. I bestemmer selvom I vil bo ude på landet, hvor der er langt til nærmeste nabo eller om I gerne vil være et sted, hvor der er lidt mere liv og gåafstand til en hyggelig cafe eller butikker. Hos NOVASOL Feriehusudlejning ved vi, at ønsker og drømme til ferie er så forskellige, derfor er det et af vores mål, at kunne tilbyde en bred vifte af alle mulige ferieboliger. I er altid velkomne til, at kontakte os, hvis I har brug for hjælp til at finde lige præcis den fertiebolig, som matcher jeres feriedrømme.