Ferie i Beziers - Languedoc

Når I lejer en feriebolig i Beziers, kan I se frem til en ferie i en af de ældste byer i Frankrig, som kan dateres tilbage til 575 år f.kr. Byen ligger ca. 10 km fra det dejlige Middelhav. Byen Beziers er en del af området Hérault.

I skal vælge at leje en feriebolig i Hérault i Languedoc-Roussillon, hvis I gerne vil have ro og fred, smukke landskaber og nærhed til vand.

Lej feriehus i Languedoc-Roussillon

Ferieboliger tæt på hav, kanaler og laguner.

En af grudene til, at det altid har været populært at leje en feriebolig ved Middelhavet, er det skønne klima, de dejlige strande og den smukke natur som gennemstrømmes af kanaler.

Fra Béziers er der aldrig langt til vandet, både i form af hav, kanaler og laguner. En af de mest populære byer i området er Cap d'Agde, hvor I finder nogle smukke strande, perfekte til en strandtur. Selve byen er også værd at besøge, med den gamle huse og hyggelige gader. I kan også tage på en fantastisk tur langs bredden af Thau-lagunen. Thau-lagunen er den største lagune i Languedoc-Roussillon regionen. Dette er også stedet hvor der i mange år er blevet dyrket østers og skaldyr. I området kan der dyrkes forskellige vandsportsaktivieter, såsom surfing, kajak og dykning. Der er dog visse regler for dette, som er lavet for at beskytte dette smukke naturområde.

Kanal du Midi er ren afslapning og det søde liv. Her kan I opdage Languedoc´s mange farver og smage, med kanalen som følgesvend. Fra Marseillan til Capestang, kan I følge kanalen enten til fods, på cykel eller i båd. Flere steder er der muligt at komme med på diverse kanalrundfarter.

Spændende byer og imponerende natur

Små befæstede porte og landsbyer ligger som perler på en snor, mellem krat og damme, på turen op til den smukke by Sète. Efter at have besøgt den smukke by Minerva, som pga. af de lukkede kløfter, gør det til en naturlig befæstning, vil I nå til Parc Régional du Haut-Languedoc, hvor vandrere kan krydse en storslået vildmark mellem tornblade, lyng og bøg, kastanje og egetræer. I finder også grotter, kløfter og middelalderlige landsbyer, hvor den religiøse arv er meget synlig.

Når I lejer en feriebolig i Languedoc-Roussillon, i en af disse landsbyer, oplever I en ægte, fredelige atmosfære. Det er et idyllisk område med vinstokke og skaldyrsproduktionen. Maden er et kapitel for sig – der findes gastronomi i høj klasse i Languedoc-Roussillon, så I vil også kunne forkæle jer selv med lækker mad, i de smukke omgivelser.

I behøver altså ikke rejse til verdens ende, for at få en magisk ferie – lej en feriebolig i Frankrig hos NOVASOL.

Natur nær feriehus i Beziers