Attraktioner på Korsika

Korsika byder på langt mere end skønne strande og bugter, det milde klima og den fortræffelige mad. Vi har derfor samlet en række af disse seværdigheder og attraktioner til jer, så I er klar til jeres ferie på Korsika. Her på denne skønne ø, vil I få en ganske særlige ferie i Frankrig 

Lej feriehus på Korsika

Bonifacio

Denne gamle fæstningsby er et besøg værd. På grund af dens usædvanlige beliggenhed er den beskyttet mod vind og vejr og tidligere fjender. Udsigten er fantastisk. Den bedste måde at gå på opdagelse i byen er til fods gennem de små stræder, hvor der ligger talrige butikker og restauranter.

San Michele de Murato

Denne kirkes grøn-hvide murværk i skakbræt mønster er et helt specielt syn. Kirken står frit på en eng ved vej D5. Flotte skulpturer smykker gudshuset, der hører til de smukkeste på øen.

Marked, Square César Campinchi

Alt hvad hjertet begærer, finder du på Place i Ajaccio. De handlende lader dig gerne smage på de korsikanske specialiteter. Markedet er altid om formiddagen (undtagen mandag).

Sartène

Denne lille by oven for Rizzanèse dalen har en speciel korsikansk atmosfære. Det er egentlig en glad by, men man aner en mørk stemning, når man går gennem de små gader og stræder. Delingen af byen, som skete for længe siden, førte til at bydelen Borgo blev til de fattiges kvarter, mens ligurerne levede i den gamle bydel.

Feriehus Korsika pool

Feriehuse og lejligheder på Korsika

Som i det øvrige Frankrig, er udvalget af ferieboliger på Korsika meget spændende og alsidigt. Her kan I leje skønne ferielejligheder med de mest fantastiske udsigter over øen og havet. Her er store feriehuse med plads til +10 personer, for jer som måske rejser med vennerne eller bedsteforældre. Villaer med dejlige poolområder, hvor I kan slænge jer og nyde det fantastiske klima på Korsika. Mange af ferieboligerne på Korsika er bygget i klassisk fransk stil, og med fokus p ådet autentiske og ikke mndst på gode terrasser, hvor ferien i Frankrig for alvor kan nydes. Hos NOVASOL feriehsudlejning har vi egne kontorer i Frankrig, og det er her der arbejdes kontinuerligt på, at kunne tilbyde jer det største og mest alsidige udbud af alle slags ferieboliger.