Attraktioner i Bretagne

Bretagne har alt, hvad der hører til en afvekslingsrig og spændende ferie i Frankrig. Og da man ikke kan ligge ved stranden hele ferien, har vi her samlet et udvalg af attraktioner og seværdigheder til jeres ferie i feriehus i Bretagne.

Lej feriehus i Bretagne

Quimper

Quimper: Quimper er hjertet af Bretagne og var engang Cornouailles hovedstad. Specielt seværdigt er den smukke, historiske bykerne med dets Cathédrale St. Corentin.

Stenrækkerne i Carnac

Stenrækkerne i Carnac: Disse megalitter, der er at finde i området omkring Carnac, er verdenskendte. de består af granit, som man finder ved kysten. Overfladen på stenene er imidlertid forvitret.

Fort la Latte

Ved dette anlæg, der også kaldes Château de la Roche Goyon, drejer det sig om en borg fra det 13. århundrede. Den ligger i kommunen Plévenon og troner på en lille landtunge ved Baye de la Fresnaye. I dag bliver den ofte brugt som historisk filmkulisse.

Fritidspark Odet Loisirs i Elliant

Denne park er sjov for både store og små. På i alt 7 hektar er der et klatrebjerg, en tovbane, ro- og cykelbåde, en kæmperutsjebane med fire baner, en trampolin og meget mere. Området med dets bakker og den lille sø indbyder til gåture og afslapning.

Fugleverdenen ved Golf du Morbihan

Iagttag de sjældne sumpfugle i saltmoserne og de fugtige biotoper ved Golf du Morbihan, specielle observationssteder i „Centre nature“ er ideelle til dette. Faste sko anbefales. Der er åben fra februar til september.

Badning i Bretagne

Ligesom ved Vesterhavet bestemmes badetiderne også langs Bretagne-kysten af ebbe og flod. Vandtemperaturen ligger i juni stadig omkring 16-18ºC, mens den i august gerne når 20ºC. I afskærmede bugter kan vandet endda blive endnu varmere. På grund af tidevandet bør du kun bade på steder med livredder. Der er forskellige flag, der advarer mod eventuelle farer som f.eks. stærke strømninger: rødt flag betyder badeforbud, da der ikke er opsyn tilstede; gult flag henviser til farer (f.eks. stærke strømninger, vind o.l.), men der er en livredder på stedet; grønt flag viser, at det er ok at bade og området er under opsyn.

Badeferie i Bretagne

Feriehusudlejning i Bretagne 

Udsigt til havet og en duft af det salte havvand, kan I nemt nyde fra en af ferieboiligerne i Bretagne. Hos NOVASOL feriehusudlejning ved vi godt, at en ferie ved havet, uanset i hvilket land med en kyststrækning, står højt på manges ønskeliste til ferien. Derfor forsøger vi altid at få så mange feriehuse ved vandet til udlejning i hele Europa - naturligvis og i Bretagne.