Ferieboliger i Bourgognes vinmarker

Når I lejer en feriebolig i Bourgogne så vil Aloxe-Corton, Meursault, Volnay vækker løfter om udsædvanlige vinoplevelser for alle som holder af god vin. Udover særdeles god mad, så er Bourgogne også verdenskendt for sine kvalitets vine. Både hvid- og rødvin eksporteres til hele verden for b.la. at blive serveret for gourmeter på verdens bedste restauranter. At de store vine lever op til deres ry, vil I hurtigt opdage, når I besøger de lokale vinkældre i nærheden af jeres feriebolig i Bourgogne.

Vin i bourgogne

De skønne udflugter

I har mange muligheder for at tage på mange ture rundt i det dejlige vinland. I vil opleve det smukke landskab og de mange vingårde bedst fra en cykel. I finder ikke mindre end 580 km cykelstier i Bourgogne. De snor sig gennem vinmarkerne og gennem de hyggelige byer. Det lokale turistkontor vil uden tvivl kunne give jer en masse gode tips til ruter rundt i området samt informere om muligheden for leje af cykler, hvis I ikke hat taget jeres egne med. På jeres udflugter kan I holde en pause i en af de skønne byer, som Brancio, Montréal, Semur-en-Brionnais, Noyers og Flavigny-sur-Ozerain som har mange gode seværdigheder. I må også forsøge at ligge vejen forbi byen Vézelay, som er at finde på UNESCO's liste over Verdenskulturarv. Besøg en af de lokale restauranter og smag de ædle druer og de lokale specialiteter.

Alsidig ferie i Bourgogne

Det er ikke kun de gode vine som giver gode ferieoplevelser i Bourgogne. Hvis I er vilde med naturen og dens uendelige muligheder for gåture og samtidig ønsker at besøge smukke historiske byer og interessante museer, er et feriehus i Frankrig i Bourgogne det perfekte valg. For at give ferien en ekstra dimension af velvære for hele familien, så er det at have adgang til en svalende dukkert i en pool bestemt noget der giver ferien et ekstra pift. Den varme og solrige sommer i Bourgogne er velegnet til badeferie. Selvom I ikke bor direkte ved havet, kan I sagtens sikre jer muligheden for en kølende dukkert, ved at leje et feriehus med egen pool i Bourgogne. Efter en spændende dag med oplevelser i de lokale omgivelser og besøg på museer, klostre og små landsbyer, er det skønt at springe i poolen og blive kølet af.

NOVASOL udlejer både dejlige feriehuse og ferielejligheder i Bourgogne, så der er noget for enhver. Er det ikke lige Bourgogne I gerne vil holde ferie i, men søger mod regionen, så tag et kig på vores øvrige ferieboliger i det centrale Frankrig.

Lej ferieboliger i Bourgogne