Oplevelser i Dijon

Feriebolig i Dijon i Bourgogne er noget af det bedste, NOVASOL har at byde på inden for sommerhusudlejning til din ferie i Frankrig. Kom tættere på hinanden, lad op og nyd livet i Dijon. Ferieboliger i Dijon i Bourgogne eller andre steder i Frankrig skal helt klart lejes hos NOVASOL. Vores ferieboliger leverer netop det mål af luksus, du har brug for.

Lej feriehus i Bourgogne

Feriebolig i Dijon

NOVASOL står for en stor del af den velfungerende sommerhusudlejning i Bourgogne. Vores ferieboliger i Dijon er designet således at de lever op til de forskelligartede ønsker vores gode kunder måtte have. Vælger du at holde din ferie i en af vores ferieboliger i Dijon kan du nemlig helt selv vælge hvilket niveau netop din feriebolig skal have. Vores erfaringer indenfor sommerhusudlejning fortæller os at nogen prioriterer at have egen pool og sauna og andre ønsker en mere enkel indretning. I Dijon kan du få begge dele.

Oplevelser fra en feriebolig i Dijon

Byen Dijon er især kendt for den lyse stærke sennep af samme navn samt for kirsebærlikøren Crème de Cassis. Byen byder på masser af kulturelle oplevelser, gamle bygninger, hyggelige små gader og noget så sjovt som et sennepsmuseum.

Besøger du Dijon, er der mange muligheder for oplevelser. Byen ligger i regionen Bourgogne, der er kendt for sine gode vine, så der er rig mulighed for at besøge lokale vinslotte. Blot en time og 40 minutters kørsel derfra ligger Paris, hvis du skulle have lyst til en dagsudflugt med storbystemning.

Feriehuse nær Dijon