Attraktioner i Frankrig

Frankrig byder på mange seværdigheder og attraktioner. På ferie i Frankrig kan I ikke undgå de mange historiske mindesmærker, der ofte er blevet til vartegn, samt utallige smukke naturmindesmærker. Nedenfor er en liste over et par af de mest kendte attraktioner i Frankrig. 

Attraktioner i Frankrig

Musée Picasso i Antibes ved Côte d'Azur

Siden maleren flyttede ind i et atelier i dette tidligere Grimaldi slot i 1946 er dette sted et kunstmuseum. Her kan man beundre mere end 200 kunstværker af Picasso. Men også kunstnere som Alexander Calder, Max Ernst, Germaine Richier, Anne og Patrick Poirier og Fernand Léger har medvirket til at gøre museet fuldkomment. Museet er åben dagligt, dog er der lukket mandag i sommerperioden.

Train des Pignes / Côte d'Azur

Begiv dig ud på en historisk rejse med dette gamle damplokomotiv. Det kører hver sommer fra Nice til Digne. Ialt kører det gennem 25 tunneler og over mere end 30 broer. Den hyggelige tur varer 3 1/2 time og billetter skal reserveres på forhånd.

Louvre i Paris

Måske er du skuffet over størrelsen på Mona Lisa, men at stå foran dette verdensberømte maleri er en helt speciel oplevelse. Men Louvre gemmer på endnu flere skatte: fra egyptisk guld til værker af berømte franske malere og antikke marmorskulpture. En enkelt dag er ikke nok til at kunne nå at se det hele. Museet er åbent dagligt undtagen tirsdag.

Cistercienserklosteret Sénanque / Provence

Midt i lavendelmarkerne ligger dette kloster, der stammer fra det 12. århundrede. Fuld af harmoni og ro fortryller det de besøgende på dette afsondrede sted. Siden 1989 bor der også munke i dette kloster. Klosteret hører til de mest betydningsfulde bygninger fra den provencalske romantik. Man kan besøge klosteret dagligt, udenfor sommermånederne kun om eftermiddagen.

Naturseværdigheder i Frankrig

Montagne Sainte-Victoire / Provence

Besøg maleren Paul Cézannes hjemegn og lad dig fortrylle af dette enestående sted. Også Pablo Picasso flyttede hertil og købte et slot i Vauvenargues og er også begravet der. Herfra kan man også vandre til klostret på Croix de Provence, hvorfra man har en herlig udsigt.

Nord - pas de Calais Nausicaá¡ / Boulogne - Mer

Den største marinepark i Europa præsenterer havets mangfoldigheder. Her lever faktisk 34.000 levende væsner i 4,5 mio liter vand og programmet bliver suppleret med vekslende temaudstillinger. Åbent dagligt (undtagen d. 25.12.).

Cathédrale Notre-Dame (Strasbourg domkirke) / Alsace

Strasbourg domkirke er det mest kendte mindesmærke i hele Alsace. Allerede i det 12. århundrede begyndte byggeriet, der varede helt ind i det 15. århundrede. Fra udsigtsplatformen hvortil der er 332 trappetrin har man en forrygende udsigt ud over byen og Alsace. Der findes også et astronomisk ur, der slår dagligt kl 12.30. Domkirken er åben hver dag.

Fleckenstein borg/ Alsace

Borgen Fleckenstein er noget for borgentusiaster. På den gigantiske klippe i Nordvogesen troner den allerede fra det 12. århundrede. Herfra kan man ad vandrestierne nå til ruinerne Loewenstein og Hohenburg, der ligger i nærheden.

Lej feriehus i Frankrig

Ferieboliger til enhver ferie i Frankrig 

Sommerhusudlejning i Frankrig byder på mange muligheder. I kan holde ferie ved fantastiske sandstrande med idylliske bugter i syd, smuk natur, unikke seværdigheder og en verdensberømt hovedstad i det nordlige Frankrig, med alt hvad hjertet kan begære. Frankrig byder på alt fra kulturelle ophold til daseferie og vandreferie i de mange smukke bjerge. Det er ikke så underligt, at flere millioner ferieglade turister valfarter hertil år efter år - her er nemlig oplevelser for enhver smag, året rundt. Det samme gælder for udvalget af ferieboliger. Her er små hyggelige ferielejligheder, flotte. moderne feriehuse og klassiske franske boliger, med masser af sjæl og charme. Langt de fleste af de ferieboliger, som udlejes via NOVASOL Feriehusudlejning kan lejes hele året. Det er nemlig ikke kun i sommersæsonen, at Frankrig er værd at holde ferie i. Forår, efterår og vinter byder på deres egen unikke oplevelser og en skiferie i Frankrig er bestemt også værd at overveje. 

Få inspiration til din næste ferie 

Kan du godt lide, at få inspiration til dine ferieophold, så udsender vi løbende nyhedsbreve med tips og ideer samt spændende nyheder til en tur i et feriehus i Frankrig samt i de øvrige lande, hvor vi udlejer ferieboliger. Du kan nemt tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.