Ferie i Saimaa

Ved at leje et feriehus ved søen Saimaa, kommer I til at holde ferie ved Finlands største sø. Her kan I nyde det store åbne vand og øer, der danner en stor naturlig labyrint. Saimaa er ikke kun Finlands største sø, den har også den længste kystlinje af alle verdens søer. De mange floder, strømfald og øer sætter rammerne om ferie med smukke naturoplevelser, som I uden tvivl vil huske længe. En stor del af Finland er dækket af vand. De 200.000 søer gør bestemt at landet lever op til, at være landet med de tusinde søer. Intet andet land i verden har så mange søer som Finland. NOVASOL har et stort udvalg af feriehuse og hytter i nærheden af Finlands smukke søer. Her kan I virkelig nyde en ferie i fred og ro.

Ferie i Finland

Nyd den smukke Saimaa

Saimaa søområdet, der strækker sig fra grænsen til Rusland i øst til Kuopio i vest og Nurmes i nord, udgør en central del af det finske søområde. En fantastisk måde at opleve de smukke finske søer på, er fra en båd. Flere af udlejningsboligerne ved Saimaa har både, som I kan bruge i løbet af jeres ferie. Ønsker I at opleve Saimaa fra vandet, kan I også hoppe ombord på et af dampskibene som tager jer med rundt på de mange søer. Slap af og nyde at udforske de mange vandveje, kanaler og øer, som findes i Saimaa området.

De særlige oplevelser i Finland 

I har mod på det, så er en stille kajaktur en skøn oplevelse. Sejl ud tidligt om morgen og oplev hvordan området vågner, mens solen står op. Mellem juni og august er temperaturen på sit højeste i søen, så benytte lejligheden til at leje en kajak i disse måneder, og nyde den smukke Saimaa. Landskabet omkring søen er noget, der er helt fantastisk. Saimaa har flere nationalparker og en af de mest populære kajakruter går gennem nationalparken Linnansaari. Hvis I er heldig, kan I få øje på Saimaa ringsælen, en af verdens mest truede sælarter. Hos NOVASOL Feriehusudlejning kan I leje et sommerhus i Saimaa og selv tage en del i Finlands naturlige skønhed og dyreliv.

Feriehusudlejning Finland

Ferieboliger i Finland

At tilbringe jeres ferie i et sommerhus ved en sø er noget helt magisk. Ved at leje et sommerhus i Finland, kan I slappe af, bruge tiden på sjove aktiviteter og ganske sikkert opleve en kultur og et land som ikke mange har holdt ferie. En ferie ved Saimaa sødistriktet er noget ud over det sædvanlige. Her er en fredelig og uspoleret natur med søer, floder og skove. Der er også flere muligheder for en mere aktiv ferie med fiskeri, kajak og bådture. Der er også små idylliske byer med levende kultur rundt om søen.