Ferie i Finland

Ferie i et sommerhus eller en hytte i "De tusind søers land" er helbredende for krop og sjæl. Højt til himlen, uendelige store vidder, krystalklar luft, dybe skove og et utal af søer er karakteristisk for Finland. Flere og flere mennesker fra nær og fjern søger afslapningen her. Sommerhuset eller hytten er altid et ideelt udgangspunkt for en ferie i Finland.

En ferie i Finland er kendetegnet ved afslapning og velvære langt fra hverdagens stres og jag. Her har I virkelig tid til jer selv og hinanden.Finland har ikke kun mange søer men også en smuk kyst. Uanset hvor i Finland man opholder sig, så er det skov og vand der regerer landskabet. Hvert område af Finland har sin egen karakteristik. Det vilde Lapland i nord, pulserende Helsinki og de langt over 1.000 søer i den østlige del af landet. Finland er meget afvekslende og er ikke blot natur, men også betagende landskaber og økonomisk- og teknisk udvikling. Landet er et af Europas ledende lande med en meget høj levestandard.

Feriehusudlejning Finland

Finland - saunaens hjemland

Trods udviklingen glemmer Finland og det finske folk ikke deres traditioner - saunaen er vel nok den mest kendte. I mere end 1.500 år har finnerne brugt saunaer, og intet tyder på at denne tradition ikke fortsætter - i Finland er der nemlig 2 millioner dampsaunaer! Flere og flere børn kender denne tradition, vigtige forretningsmøder holdes i saunaer, så uanset alder og samfundsgruppe, er saunaen en naturlig del af finnernes hverdag. I, som gæster skal selvfølgelig også lære denne tradition at kende. Der er intet smukkere end at springe i en kold sø efter saunaen - eller omvendt. Og søen befinder sig ofte tæt på jeres lejede feriehus eller hytte.

Sunshine Coast og Sneparadis i Finland

Vidste du at Finlands vestlige kyst er et af Nordeuropas mest solbeskinnede områder!? Kontinentalt klima giver kolde vintre men varme somre. Den syd-vestlige del af landet har de højeste gennemsnitstemperaturer i hele Skandinavien. Luften er altid klar og frisk. Vandtemperaturen er omkring 20 grader om sommeren. Om vinteren, som varer omkring halvt år i Finland, er den nordlige del af Finland det bedste område for vintersport. I april er der herlige betingelser for udflugter i den fantastiske natur.

Hytte Finland

Interesseret i Finland? Læs mere om de finske regioner her på siden. Vi er sikre på at I vil finde det perfekte feriehus eller hytten til jeres ferie. Hos NOVASOL Feriehusudlejning vil det glæde os, at byde jer velkomne som feriegæster i smukke Finland.