search

Feriehuse i Mikkeli

NOVASOL kan tilbyde en bred vifte af feriehuse i Mikkeli, med noget for enhver smag. Store moderne villaer eller hyggelige små hytter, det er helt op til jer, hvordan I gerne vil bo, når ferien holdes i Finland. Området omkring Mikkeli har det største antal af feriehuse i Finland. Finland er et fantastisk smukt land, der er perfekt til jeres feriehus-ferie. Næsten hver familie i Finland har sit eget feriehus. At tage i feriehus har nemlig, som i Danmark, en lang tradition i Finland.

Feriehus Mikkeli

Nyd livet i feriehuset ved søen 

Mikkeli ligger på kanten ved Finlands største sø, Saimaa og mange af feriehusene, ligger direkte ved søen. Mange af husene har naturligvis også egen sauna. Det at gå i sauna har nemlig også en meget lang og elsket historie i Finland. Her kan I virkelig nyde jeres ferie. Svøm, fisk og bruge en hel dag på søen. Sauna, spise og drikke godt om aften. Lad alle forstyrrende elektroniske dimser blive hjemme, og slap helt af på jeres ferie ved at leje et feriehus i Mikkeli.

Oplevelser i og nær Mikkeli

Besøger I Mikkeli, bør I helt sikkert tage på en dagstur til en af de fine slotte i regionen omkring Mikkeli. Her kan I prøve de gode lokale retter eller gå en tur i slottenes fine haver. I bør heller ikke gå glip af de mange arrangementer der afholdes i regionen. I løbet af sommeren er det altid en koncert, en teater - eller danseforestilling I kan tage til. Finlands smukke hovedstad Helsinki er kun to timers kørsel væk fra Mikkeli. Benyt lejligheden til at gå rundt i byen for en dag og nyd de mange attraktioner og seværdigheder Helsinki har at tilbyde. Book et feriehus i Det Finske Søområde allerede i dag og få en fantastisk ferie for hele familien!

Helsinki ferie