D
| Redaktør
(Først publiceret )

Få fantastiske naturoplevelser på ferien i Pinzgau. Book sommerhuse hos NOVASOL

Pinzgau er et fantastisk smukt område, der er som skabt for den aktive feriegæst. NOVASOL kan tilbyde dig en række attraktive og velbeliggende sommerhuse i Østrig. Nyd ferien i et af vores sommerhuse i Pinzgau i Salzburger Land. Østrig er så dejlig og hos NOVASOL finder du sommerhuse, der opfylder netop dine drømme.

Ferie i Østrig

Sommerhus i Pinzgau

Allerede når man ankommer til Pinzgau i Salzburger Land, er man klar over, at stedet er noget helt specielt. Området rummer ikke mange mennesker. Men det er heller ikke menneskerne, man er kommet hertil for at besøge. Nej, for bag byen knejser de smukke bjerge sig og indbyder til hiking, klatring, rapelling og mange af de andre aktiviteter, man finder i rigt mål her i området.

Når I lejer sommerhuse i Salzburger Land gennem NOVASOL, er I sikre på, at alt er, som det skal være. Vi garanterer, at alle vores ferieboliger, såvel i Pinzgau som i resten af Østrig, holder vores sædvanlige høje standard, så I får lige præcis det perfekte ophold, I forventer.

Når man er i Pinzgau, kan man ikke lade være med at læne nakken tilbage og betragte de sneklædte bjergtinder. Når man er træt af det, kan man tage en tur op i et af bjergpassene, hvor man kan betragte den fantastiske Grossvenediger-gletsjer. Husk også at tage en ekskursion til Krimmler-vandfaldene.

NOVASOL har feriehuse af høj kvalitet til alle, der trænger til at komme væk fra hverdagens stress og jag. Alle vores boliger er besigtiget for at sikre at de lever op til vores kvalitetskrav.

Ferie i Pinzgau