search

Feriehuse i Sharm El-Sheikh

Sharm El-Sheikh ligger på sydspidsen af Sinai-halvøen, ved kysten mellem Rødehavet og Sinai-bjerget. Her venter krystalklart hav og smukke strande, samt en verden af overraskelser under vandet. Her finder I spændende spisesteder, hyggelige mennesker og mange aktiviteter. Her kan I holde en dejlig, solrig ferie i Egypten, med udgangspunkt fra enten et feriehus eller en ferielejlighed, hvor I kan slappe af, i helt private omgivelser.

Feriehus i Sharm El Sheikh

Den smukke gamle by i Sharm El-Sheikh

Besøg Sharm El-Sheikhs gamle bydel, som på mange måder er en hyldest til den egyptiske kultur. På markedet kan I b.la. købe et væld af farverige krydderier, eller hvorfor ikke unikke smykker eller et håndlavet tæppe? Efter shopping, og måske en dejlig middag, er det godt at kunne trække sig tilbage til et mere privat miljø. Vi tilbyder ferieboliger i Sharm el Sheikh med have, terrasse og pool, hvor både børn og voksne kan nyde ferien.

Et andet godt udflugtsmål er tidligere fiskerby Dahab, som er populær blandt dykkere, surfere og familier. Dahab ligger cirka 90 kilometer fra Sharm El-Sheikh. Her vil I opleve en afslappet atmosfære, relativt uberørte strande og fantastiske fiskeretter.

Masser af aktiviteter på og under havet i Sharm El-Sheikh

NOVASOL tilbyder leje af ferieboliger på Sinai-halvøen, herunder i Sharm El-Sheikh, som er et sandt ferieparadis. Naamabugten er en del af byen, hvor I kan nyde et livligt natteliv med restauranter, strandbarer og natklubber om aftenen. Her finder I også forskellige aktiviteter. Prøv windsurfing, kiting eller sejlads. Den største attraktion er dog, det som foregår under havets overflade. Det utrolige økosystem i Det Røde Hav, er en helt ny verden, som bare venter på at blive udforsket.

Tag også på tur til Ras Mohammed Nationalpark. Her er landskabet og dyrelivet unikt - både over og under vandet. Området er eftertragtet blandt dykkere, ikke kun på grund af de smukke fisk, men også på grund af toiletterne. Det lyder måske lidt kryptisk, men der er tale om flere toiletter, som kan ses på havets bund. De stammer nemlig fra en skib, som sank i 1981, med lasten fuld af badeværelsesudstyr.

I nærheden af ​​Ras Mohammed kan I også dykke ned til vraget af SS Thistlegorm, som under Anden Verdenskrig var på vej til Alexandria med leverancer til den britiske hær. Den 129-fods fragtbåd ligger nu på bunden af ​​Rødehavet, og er blevet et af verdens mest populære dykkervrag.

Dykning Sharm El Sheikh

Spændende udflugtsmål nær feriehuset i Sharm El-Sheikh

Det 2.255 meter høje bjerg Gebel Musa, også kendt som Sinaibjerget, er det sted, hvor Gud gav Moses de ti bud. I kan komme til toppen via stien "Sikket el Basha" eller "Sikket Saydna Musa". Aftenture tilbydes, så I kan opleve den spektakulære solopgangen fra toppen.

Tag også gerne turen til den bizarre og imponerende stenhule nær Nuweiba, omkring 200 kilometer fra Sharm El-Sheikh. Tag gode sko påog vær opmærksom på turen. I kan forvente en tur på 1,5 timer forbi farverige klippeformationer og nogle gange meget smalle passager.

Det græsk-ortodokse Katarinaklostret ligger i Sinai-ørkenen. Midt i et traditionelt islamisk område har klosteret ligget her midten af 500-tallet. Klosteret er på UNESCOs liste over verdens naturlige og kulturelle arv og er bestemt et besøg værd.

Oplevelser i Sharm El Sheikh

Feriehusudlejning i Sharm El-Sheikh 

Vælger I at holde ferie i Sharm El-Sheikh, og bo i en af ferieboligerne fra NOVASOL, er vores "Service and Safety Guarantee" inkluderet i lejen. Det betyder at:

  • Vores lokale servicepartnere har besøgt alle feriehuse og ferielejligheder.
  • Vi anbefaler, at I bruger vores velkomst- og transportservice. Vores kolleger henter jer i lufthavnen, og kører jer direkte til ferieboligen.
  • Vores servicepartnere er tilgængelige på stedet, hvis I har brug for yderligere information eller assistance under jeres ophold.
  • I kan bestille udflugter eller billetter til attraktioner til gode priser, før eller under jeres ophold.
  • Bestil en transfer til lufthavnen indtil 24 timer før afrejse, uden ekstra beregning.

NOVASOL kan tilbyde feriehuse i hele Europa. I kan let søge efter jeres næste feriehus eller ferielejlighed ved hjælp af vores søgefunktion. Indtast de kriterier I ønsker, til jeres ferie, og book derefter nemt online.

Ferieboliger i Sharm El Sheikh