search

Feriehuse i Sinai

Velkommen til den spændende Sinai-halvø, en halvø mellem Middelhavet og Rødehavet. Halvøen er opdelt i to regioner; Nordsinai og Sydsinai. I det sydlige Sinai ligger de berømte feriebyer som Sharm el-Sheikh, Nuweiba og Dahab. En ferie i Sinai området byder på alt, hvad en ferie skal indeholde; muligheder for afslappende dage på stranden, men også spændende aktiviteter og seværdigheder. Vælg mellem aktiviteter som; dykning, kamelridning, beduinbesøg og meget mere. Hvis I er på udkig efter en helt afslappende ferie, har mange af vores ferieboliger både pool og legepladser. Lej en af NOVASOLs ferieboliger i Egypten, og få en skøn ferie med spændende oplevelser og unikke ferieminder.

Ferie Sinai

Særlige oplevelser til jeres ferie i Sinai området

Sinai halvøen består næsten udelukkende af ørken. Dette inviterer jer til spændende udflugter, enten i bil, på ATV´er eller på kamelryg. Uden i ørkenen kan I hilse på de egyptiske beduiner, der lever et delvist nomadisk liv. I dag er der omkring 20 beduinstammer på Sinai-halvøen. Det kan være spændende at lære mere om deres traditioner og liv, hvilket er helt anderledes end vores eget. Hvis I ønsker det, kan I deltage i en udflugt frem til mørkest frembrud. Se solnedgangen fra en bjergtop, før den spektakulære stjerneklare himmel afslører sig over jer. En vidunderlig oplevelse og garanteret noget, I vil huske længe.

Det er ikke kun på land, det er spændende at udforske Sinai-halvøen. Egypten er kendt som en førsteklasses dykkerdestination. For en ekstra speciel oplevelse, tag en båd til Ras Mohammed National Park. Her er en meget speciel undervandsverden, hvor store stimer af farverige fisk og havskildpadder svømmer rundt. På bunden af havet, ved Ras Muhammad, ligger vraget af SS Thistlegorm, et fragtskib fra England, som sank på vej til Alexandria, under Anden Verdenskrig.

Udflugtsmål i Sinai området

Sinaibjerget eller Gebel Musa, som det virkelig hedder, er et populært udflugtsmål. Det var her Moses modtog de ti bud fra Gud, ifølge Det Gamle Testamente. Der er to veje til toppen af det 2.285 meter høje bjerg, 'Sikket el Basha' eller 'Sikket Saydna Musa'.

Ikke langt fra Gebel Musa ligger det græsk-ortodokse Katarina-kloster. Midt i et traditionelt islamisk område, har klostret eksisteret siden midten af 500-tallet. Klosteret er på UNESCOs liste over verdens kulturelle og naturarvssteder. Klosteret opbevarer et stort antal manuskripter, kun i Vatikanet findes der flere.

På vejen til Katarina-klostret  kan I stoppe ved Hdhabat Chajaj Nawamis, et gravsted, der anses for at være omkring 5000 år gammelt. Det betyder, at disse grave er ældre end pyramiderne.

Oplevelser Sinai

Gode byer med mange oplevelser

Sharm El Sheikh er et af landets mest populære feriedestinationer. Den smukke by, på den sydlige spids af halvøen, har oplevet en enorm vækst siden 1970'erne. Her kan I nyde krystalklart hav, fine strande og gode dykkemuligheder. Ved Naama bugten finder I størstedelen af byens natteliv, restauranter og caféer. Besøg Sharm El Sheikhs gamle bydel for en autentisk oplevelse.

På sydkysten ligger Dahab, en badeby kendt for gode muligheder for dykning og windsurfing. I kan også tage til Nuweiba, hvor I kan se en spektakulær solopgang over den saudiarabiske bjergkæde Hijaz og Akababugten.

Et feriehus i Egypten byder på utallige aktiviteter for små og store feriegæster. Nyd dagene på de smukke strande, og når I har brug for en forandring, venter en ny verden under vandet. En ferie i Sinai er en god mulighed for, at lære det autentiske Egypten at kende, måske gennem et besøg hos beduinerne i ørkenen? Vi mener, at vejen til autentiske oplevelser, ofte går gennem de lokale i området. Uanset hvad I har lyst til at opleve og lave i løbet af ferien, håber vi, at vores feriehuse vil give jer en god base for jeres Egypten oplevelser.

Lejlighed Egypten

Feriehusudlejning i Egypten med NOVASOL 

Når I lejer et feriehus eller ferielejlighed i Egypten gennem NOVASOL, er vores "Service and Safety Guarantee" inkluderet. Det betyder at:

  • Vores lokale servicepartnere har besøgt alle feriehuse og ferielejligheder.
  • Vi anbefaler, at I bruger vores velkomst- og transportservice. Vores kolleger henter jer i lufthavnen, og kører jer direkte til ferieboligen.
  • Vores servicepartnere er tilgængelige på stedet, hvis I har brug for yderligere information eller assistance under jeres ophold.
  • I kan bestille udflugter eller billetter til attraktioner til gode priser, før eller under jeres ophold.
  • Bestil en transfer til lufthavnen indtil 24 timer før afrejse, uden ekstra beregning.

NOVASOL sommerhusudlejning kan tilbyde feriehuse i hele Europa. I kan let søge efter jeres næste feriehus eller ferielejlighed ved hjælp af vores søgefunktion. Indtast de kriterier, I ønsker til jeres ferie, og book derefter nemt online.