search

Lej et feriehus eller en ferielejlighed ved Rødehavet

Lej en ferielejlighed eller et feriehus fra NOVASOL ved Rødehavet i Egypten og tag hele familien med på ferie ved en af verdens smukkeste dykkerdestinationer. Her kan I rigtig slappe af i en liggestol på stranden eller ved poolen, hvis I har lejet et feriehus eller en ferielejlighed med pool. Der er også mange spændende ting at se på ferien ved Rødehavet så som Philaes tempel, søen Nasser eller Skt. Antonys kloster. Mange feriegæster vælger en ferielejlighed ved Rødehavet fordi området har rigtigt meget at tilbyde. For eksempel har man lige uden for døren let adgang til et af verdens smukkeste dykkerparadiser. De mange flotte og sjældne fisk samt skibsvrag, som findes i Rødehavet, gør at snorklere og dykkere flokkes til området året rundt. Er man ikke glad for at få sit hoved under vand, er der heldigvis også en masse at give sig til på en ferie ved Rødehavet. Her kan man besøge de tre spændende badebyer Marsa Alam, El- Gouna og Hurghada. Sidstnævnte er Egyptens ældste resort-by og tæt herpå kan man blandt andet opleve en Bedouinlejr. Der er også masser af historiske og kulturelle seværdigheder som kan udforskes fra dit feriehus ved Rødehavet. Vigtigst af alt, så er Rødehavet en feriedestination, hvor hele familien kan være med og hvor I både har mulighed for at få jer en afslappende ferie i en ferielejlighed med pool eller en aktiv ferie i Egypten med udflugter, dykkerture og sightseeing. Lyder en ferie ved Rødehavet som noget for jer? Så book jeres næste feriehus eller ferielejlighed ved Rødehavet hos NOVASOL allerede i dag!

Få en ferie ved stranden i egypten book en ferielejlighed ved rødehavet

 

Få en dykkerferie ved Rødehavet med en lejet ferielejlighed i Egypten

Hvis du drømmer om en dykkerferie i Egypten er Rødehavet et oplagt sted for dig at leje en ferielejlighed eller et feriehus i Egypten. Her kan alle være med, både nybegyndere og øvede dykkere og der er masse af undervandsoplevelser at hente, både med snorkel og med flaske. Stranden ligger ikke langt fra vores mange ferieboliger ved havet og herfra kan i let hoppe i vandet og bevæge jer rundt langs koralrevene, beundre de mange sjældne og farverige fisk og udforske en lang række sunkne vrag, som ligger spredt i Rødehavet. Mellem Hurghada og Sharm el Sheikh kan I blandt andet udforske skibsvrag som Dunraven, et 80 meter langt dampskib, der sank i 1876 som følge af en brand ombord. Et andet spændende sted at dykke er ved revet Sha’b Ali, der er kendt for det store skibsvrag Thistlegorm, der af mange beskrives som en af de mest spændende dykkeroplevelser i verden. En tur til Samadai revet anbefales også af garvede dykkere. Her finder I et fantastisk koralrev og en stor flok delfiner, der leger med jer i vandet.  Med en ferielejlighed Rødehavet får du den perfekte base, hvor hele familien kan hygge sig om aftenen efter en lang dykkerdag. Er hele familien ikke til dykning kan man splitte sig op, så nogle slapper af ved poolen eller nyder et glas vin på terrassen, mens nogle dykker. Har I ikke et dykkercertifikat, så er det ideelt at tage det her på en ferie ved Rødehavet. Der er mange dykkerskoler langs kysten og således tæt på dit feriehus. Deep South St. Johns har for eksempel deres skole ved en samling små rev, der ligger mellem fra 15m til 25m dybt. Og her kan man dykke i huler og på koralhaver gennem sin uddannelse. Lyder dette som noget for dig? Så kan du allerede i dag booke en ferielejlighed i Marsa Alam eller en ferielejlighed i Hurghada og få en dejlig dykkerferie for hele familien i Egypten.

Lej en ferielejlighed ved Rødehavet og prøv kræfter med windsurfing i Egypten

 

Attraktioner, badebyer og seværdigheder ved Rødehavet

 Ferie ved Rødehavet i Egypten drejer sig om sol, strand og topaktiviteter i og på vandet! Oplev nogle af verdens bedste undervands attraktioner eller book en rundvisning i ørkenen med de nomadiske bedouinstammer som guide. Lej en ferielejlighed ved Rødehavet og oplev El Gouna, nær Hurghada, der betragtes som Det Røde Havs Venedig. Byen er smuk beliggende midt i et kunstigt lagunelandskab, hvor man virkeligt kan slappe af. Her finder I en lang række af vores ferielejligheder i Ägyten, netop fordi området er utroligt populært hos mange feriegæster.  Noget af det som fanger især det lidt ældre publikum er de 18-hullers golfbaner og de mange gode restauranter, som bare står og venter på dit besøg. Den faste vind gør El Gouna til en kite surf Eldorado, hvor surfere fra hele verden kommer for at nyde bølgen blå.  Andre aktiviteter, som I kan prøve på jeres ferie i Egypten er for eksempel cykling langs den smukke kystlinje, forskellige former for vandsport, gå ture lang de to smukke marinaer, gå i Egyptens eneste udendørsbiograf eller besøge Culturama, et museum der er lillesøster til biblioteket i Alexandria. Her finder I en masse udstillinger om Egyptens historie og kulturarv. Lej en ferielejlighed ved Hurghada, der er en af de ældste og mest populære badebyer ved Det Røde Hav. Byen har været populær blandt turister fra hele verden i årevis. Her kan I opleve en farverig og livlige ferieby ved det Røde Hav fra et feriehus i Egypten. Hurghada tilbyder jer mange spændende aktiviteter og seværdigheder, som I kan besøge i løbet af ferien i Egypten. Er man taget på ferie i Egypten med hele familien, er der noget at lave for små som store. De helt små kan lege ved poolen eller i sandet på stranden, de unge og voksne har mulighed for at gå ud og nyde en drink i nattelivet eller gå på oplevelse i de mange seværdigheder. Man kan for eksempel tage på dagsture til de spændende byer Luxor, Aswan eller Kairo, der er hovedstaden i landet. Man kan besøge denne del af Egypten året rundt. Om vinteren tilbyder denne storslåede kystby ved Rødehavet varme temperaturer og høj sol! Lyder dette som noget for jer? Så kontakt os her eller book online. Vi hjælper dig med at beslutte, hvilken ferielejlighed ved Rødehavet, som passer til dine ferieønsker. Skal det være en villa ved havet eller ferielejlighed med pool i Hurghada. 

 

Hold ferie ved Safaga eller lej en ferielejlighed ved Marsa Alam

Længere mod syd finder man feriebyen Safaga, der ligge helt ud til Rødehavet. Byen er en meget populær feriedestination for især windsurfere og dykkere i Egypten. Lejer man en ferielejlighed ved Rødehavet omkring Safaga, vil man befinde sig små 60 kilometer syd for Hurghada og dens mange oplevelser. På en ferie i Safaga er i ikke langt fra Luxor, en ferieby der tilbyder sine gæster en lang række spændende udflugter og til Nilen og Kongens Dal. Hvis du foretrækker en aktiv ferie i Egypten, så anbefaler vi en kameltur eller en jeep safari i ørkenen. Man kan selvfølgeligt også dykke i Safaga, selv uerfarne snorklere har mulighed for at udforske det farverige undervandsliv på en ferie i Egypten. En anden populær by at leje en feriebolig i er Marsa Alam. Hvis I lejer en ferielejlighed i Marsa Alam ved Rødehavet, kan man nemt tage en dagstur til El Quseir. Der er den ældste havneby ved Rødehavet. Her kan I slentre gennem de smalle gader, forbi basarerne og besøge fæstningen med de majestætiske tårne, der engang blev bygget for at forsvare den vigtigste havn i Egypten. Ved strandene vil i finde en lang række aktiviteter og vandsport for hele familien. Blandt andet kan man overalt leje snorkeludstyr, så det er ikke nødvendigt at medbringe. Hvis du drømmer om en badeferie eller en dykkerferie i Egypten, kan du hos NOVASOL leje en lang række feriehuse og ferielejligheder ved Rødehavet. Book din næste ferie i Egypten allerede i dag.

Få en dejlig ferie på stranden ved Rødehavet med hele familien

 

Feriehusudlejning i Egypten med NOVASOL

Når I lejer et feriehus eller ferielejlighed i Egypten gennem NOVASOL, er vores "Service and Safety Guarantee" inkluderet. Det betyder at:

  • Vores lokale servicepartnere har besøgt alle feriehuse og ferielejligheder.
  • Vi anbefaler, at I bruger vores velkomst- og transportservice. Vores kolleger henter jer i lufthavnen, og kører jer direkte til ferieboligen.
  • Vores servicepartnere er tilgængelige på stedet, hvis I har brug for yderligere information eller assistance under jeres ophold.
  • I kan bestille udflugter eller billetter til attraktioner til gode priser, før eller under jeres ophold.
  • Bestil en transfer til lufthavnen indtil 24 timer før afrejse, uden ekstra beregning.

NOVASOL feriehusudlejning kan tilbyde feriehuse i hele Europa. I kan let søge efter jeres næste feriehus eller ferielejlighed ved hjælp af vores søgefunktion. Indtast de kriterier, I ønsker til jeres ferie, og book derefter nemt online.