search

Ferielejligheder i Egypten – Drømmeferie ved stranden med oplevelser i ørkenen

Tag på ferie i Egypten med hele familien, nyd solens varme stråler fra en liggestol på fantastiske strande. For mange feriegæster er en ferie i Egypten et synonym med de storslåede pyramider, Nilen og forhistoriske templer. Egypten har dog også langt mere at byde på, det er nemlig et land med stor gæstfrihed og kulinarisk kunst, hvor afslapning ofte er i højsædet. Fra jeres lejede feriehus i Egypten er der rig mulighed for at slappe af og nyde livet, men der er også rige muligheder for at udforske landet mange spændende oplevelser som snorkling og ørken-sightseeing på kameler samt fantastiske seværdigheder som de 9 pyramider i Giza, Sphixen, Sinaibjerget, Kongernes Dal og ikke mindst Rødehavet. Egypten er den perfekte feriedestination uanset om I er til en afslappende eller en aktiv ferie med masser af unikke oplevelser. Hos NOVASOL kan I leje en ferielejlighed eller et feriehus i Egypten som passer netop til jeres families behov. I vælger selv om ferieboligen skal have havudsigt, pool og meget mere.

Få en afslappende ferie på stranden fra et feriehus til leje i Egypten

 

Populære feriedestinationer i Egypten

For mange af vores feriegæster er det altid solrige land Egypten, et af de smukkeste destinationer på jorden, hvor naturen såvel som seværdighederne er enestående. På ferien i Egypten kan I frit vælge mellem et bredt udvalg af ferieboliger. Hos NOVASOL tilbyder vi vores gæster alt fra ferielejligheder med havudsigt til smukke villaer med pool. Med NOVASOL kan i få jer en ferie ved de mange populære feriedestinationer, hvor tusindvis af turister hver år valfarter til, men vi har også en lang række fantastiske ferieboliger i Egypten, som ligger i mindre kendte områder, hvor familien rigtigt kan få slappet af. Herunder kan i se et mindre udvalg af vores mest populære feriedestinationer i Egypten.

 • Hurghada – Der ligger ved det smukke Rødehav
 • Sharm El Sheik – Der ligger på den sydlige spids af Sinai-halvøen
 • Marsa Matruh – En smuk fiskerby på Egyptens Middelhavskyst
 • Marsa Alam – En fantastisk ferieby ved Rødehavet i det sydlige Egypten

 

Billig ferie i Egypten fuld af oplevelser, så som en kameltur i Sinaiørkenen med en NOVASOL ferielejlighed

Service med NOVASOL på ferien i Egypten

Har du lejet en af NOVASOLs mange ferielejligheder eller feriehuse i Egypten, kan du trygt læne dig tilbage, slappe af og nyde din ferie! Vores NOVASOL servicepartnere vil stå til tjeneste 24 timer i døgnet og kan hjælpe dig med stor set alt mellem himmel og jord. NOVASOL har udviklet en "Service and Safety Guarantee" for dig, for at sikre vores gæster en drømmeferie i Egypten:

 • Alle Villaer, feriehuse og ferielejligheder i Egypten er blevet besøgt og kategoriseret af vores lokale servicepartnere.
 • Vi anbefaler at I bestiller vores Welcome & Transfer Service. Således vil vores kollegaer i Egypten hente jer i lufthavnen og bringe jer direkte til jeres feriebolig.
 • Vores kollegaers service er tilgængelig på destinationen og kan efter ønske imødekomme jeres krav til sprog.   
 • Vores kollegaer står til rådighed for dig 24 timer i døgnet, hvis I skulle have det mindste spørgsmål eller problem.
 • Udflugter til seværdigheder og diverse attraktioner kan bookes før eller under din ferie i Egypten til en favorabel pris.
 • I vil ikke blive transporteret i store kollektive busser, men kun i køretøjer beregnet til netop jeres rejsegruppe.
 • I kan bestille transfer til ferieboligen fra lufthavnen op til 24 timer før ankomst uden bookinggebyr.

 

Gode ​​grunde til at holde ferie i NOVASOLs ferieboliger i Egypten

Egypten er en fantastisk "soldestination", hvor turister fra hele verden, hvert år nyder de mange fantastiske strande ved Rødehavet. En ferie i Egypten er populær netop her, fordi feriegæsterne virkeligt får noget for pengene. Smuk natur, luksuriøse omgivelser, hvide sandstrande og enestående seværdigheder. Ferier i Nordegypten er derfor igennem de seneste år blevet mere og mere populært, hvor der især flokkes til kysten ved Middelhavet. Og netop her vil ferien byde på langt mere end en billig ferie med sol og havudsigt. Fra en af NOVASOLs ferielejligheder ved Middelhavet, kan I nemlig opleve det autentiske Egypten, som rummer et hav af forhistoriske kulturskatte. Købstaden Alexandria, er blandt mange andre spændende byer, et besøg værd. På en ferie i Egypten vil det også være oplagt at besøge nogle af de mindre landsbyer, der befinder sig tæt på jeres feriehus. Her kan familien opleve markeder, museer, spændende restauranter samt den hyggelige og gæstfrie lokale kultur. Egypten kan have mange turister i højsæsonen, når kulden melder sig i Europa. Drømmer I om en afslappende ferie, uden den travle masseturisme, ville en det være oplagt at leje et feriehus eller en villa i Egypten. Her får familien en hyggelig og helt privat base, hvor man i ro og mag kan slappe af ved poolen uden at skulle bekymre sig om andre feriegæster. Med et NOVASOL feriehus eller ferielejlighed i Egypten får du det bedste fra to verdener, individuel frihed i private rammer og rig mulighed for at opleve og udforske Egyptens mange muligheder, kultur og seværdigheder.

 

Få en fantastiske badeferie i Egypten med en ferielejlighed eller feriehus fra NOVASOL

 

Ferie i Egypten - mere end bare badeferie ved havet

Der er mange gode grunde til, at Egypten er en utrolig populær feriedestination. En af grundende er selvsagt de mange smukke sandstrande langs Rødehavet og Middelhavet, men en ferie i Egypten har langt mere at tilbyde familien. Egypten er et land, der stort set altid er garant for godt vejr, med fantastisk solskin og behagelige temperaturer hele året rundt. Når det er koldt og vådt i andre dele af verden, drager folk mod Egyptens mange soltimer og en temperatur, der sjældent når under 22 grader om dagen. Der er dog også meget andet som tiltrækker feriegæster år efter år. Egypten har et utal af smukke bugter, hvor forholdene for snorkling og dykkerture er unikke. Derudover har landet en enestående natur og en lang række forhistoriske vidundere, der bare venter på at blive udforsket!

Historiske skatte omkring dit feriehus Egypten

Vælg sommerhusudlejning og oplev den lange flod Nilen, når Egypten nogle få kilometer nord for en sudanesisk by Wadi Halfa, og snor sig som en livsgivende slang hele vejen op gennem landet og munder ud i Middelhavet, hvor der dannes et smukt delta, også kaldet Nildeltaet. På jeres ferie i Egypten bør i besøge Nilen, der er verdens 2. længste flod. Det er typisk langs Nilen at man finder seværdigheder og attraktioner, da Nilens vand gennem århundreder har givet liv til afgrøder og været Egyptens hovedpulsåre mht. handel, hvilket har skabt civilisation langs store dele af flodens bredder. Meget atypisk løber Nilens vand mod nord, hvilket har givet det sydlige Egypten, omkring Sinai-ørkenen, navnet "Øvre Egypten". Det er netop i denne del af landet, at I på jeres ferie i Egypten, finder verdens tætteste samling af forhistoriske templer, gravepladser og storslåede paladser, der blev bygget for over 4.000 år siden og vidner om Ægyptens lange og turbulente historie.

Imponerende ørkenlandskaber, attraktioner og oplevelser i Egypten

Sand og atter sand. Store ørkenarealer udgør det meste af Egypten og på jeres badeferie i Egypten vil I aldrig være langt væk en tur på kamelryg rundt i ørkenen, hvor I flere steder kommer gennem hyggelige landsbyer eller ser forhistoriske monumenter og storslåede bjerge. På jeres vej gennem ørkenen kan I være heldige at møde de nomadiske Beduiner, der stadigvæk den dag i dag lever et hårdt liv i Ørkenen. Hvis familien har begivet sig ud i Ørkenen, bør I ikke gå glip af en solnedgang, der skulle være noget at det smukkeste. Nogle af de største seværdigheder som I kan oplever på jeres ferie i Egypten er de forhistoriske pyramider i Giza, Sphixen, Kongerens Dal, hvor flere store faraoer ligger begravet, Abu Simbel templet og Karnak templet i Luxor. På jeres ferie i Egypten kan I også tage til enten Kairo eller Alexandria, der er de største byer i landet. Tæt på NOVASOLs ferielejligheder og feriehuse i Egypten vil i kunne finde et hav af turistattraktioner så som snorkling, ATV ture i ørkenen, windsurfing, bådture, klatring og meget mere. Book jeres feriehus i Egypten allerede i dag og glæd jer til jeres ferie i dette paradis.

Middelhavet og Rødehavet – badeferie og dykkerture i Egypten

To smukke have omgiver Egypten. Det ene er Rødehavet, der i mange år har tiltrukket dykkere og badeglade turister med fantastiske sandstrande, et farverigt koralrev og en fascinerende natur. I de populære badebyer Hurghada og de mindre turistbyer Port Safaga, El Quseir og Marsa Alam, der alle ligger i det sydlige Egypten, finder man en lang række sjove ferieaktiviteter. Her kan feriegæster slå sig løs på en 18-hullers golfbaner, private strande, gå i udendørsbiografer og et udforske uforligneligt natteliv samt prøvesmage en lang række af Egyptens kulinariske delikatesser. Det andet hav er Middelhavet, der indkapsler det nordlige Egypten, som i de seneste år har udviklet sig til et vidunderligt feriemål for hele familien, hvor der er relativt billigt at holde ferie og hvor man får meget for sine penge. Nordegypten har en også en lang række smukke strande, hvor den lokale befolkning, fra især Kairo, ynder at holde deres ferie. Book en ferielejlighed eller et sommerhus for hele familien i de eksklusive feriebyer som El-Alamein eller Marsa Matruh og få en uforglemmelig ferie med NOVASOL.

Tag et kig i vores Egypten katalog, hvor du kan finde mange flere informationer om både vores feriehuse i Egypten samt de forskellige områder: Egypten online katalog 2018 

Egypten ferie