Ferie i Vestjylland

År efter år lejer utallige glade feriegæster feriehuse i Vestjylland. De holder ferie i Vestjylland for at opleve den friske luft, de brede hvide sandstrande og de åbne vidder og fri natur langs den jyske vestkyst. Den vestjyske natur er i sig selv en betagende oplevelse, men Vestjylland er andet og meget mere. Der er så mange aktivitetstilbud at vælge imellem, at det kan være nødvendigt at prioritere når man holder familieferie i Vestjylland. Langs hele den fascinerende kyst ligger der feriehuse som perler på en snor. Fra Rømø til Thy er hele Vestkysten, et stor rekreativt område med hyggelige byer af feriehuse, charmerende småbyer, baglandets smukke natur og ikke mindst de fine sandstrande. Lyder dette som noget for jer? Så book dit næste feriehus i Vestjylland allerede i dag. 

Ferie i Vestjylland

Feriehusudlejning ved Vestkysten med erfaring 

NOVASOL har siden 1968 stået for feriehusudlejning i Danmark. Fra et par ferieboliger i Vestjylland i starten, er der i dag et stort udvalg af alle slags feriehuse i hele Vestjylland. Uanset om I vælger nord- eller sydkysten, vil I hos NOVASOL feriehusudlejning finde et rigt udvalg af sommerhuse i alle kategorier. Vi har stort kendskab til Vestjylland og vil kunne give jer råd og vejledning når I skal vælge, hvilket feriehus i Vestjylland I skal holde ferie i næste gang.

NOVASOL formidler feriehusudlejning i hele Danmark, uanset hvilken type feriehus I søger. Lej et af NOVASOL's feriehuse i Danmark og hold lige præcis den ferie I drømmer om.

Smukke feriehuse i Vestjylland