Attraktioner ved Kvie Sø

Kvie Sø ligger centralt blandt en masse attraktioner i Vestjylland. Når der lejes sommerhuse i Danmark, er det oftest for at slappe af med familien og få en masse fælles opleveler med hjem. I Vestjylland er I aldrig langt fra nogle af Danmarks fedeste attraktioner og seværdigheder. Fra sommerhusene ved Kvie Sø er der heller ikke langt til de større byer som Esbjerg og Varde hvor en dag kan tilbringes på en hyggelig shoppe- og gåtur gennem gaderne.

Sommerhus Kvie Sø

Attraktioner for alle legebørn tæt på sommerhuset 

I LEGOLAND i Billund er der, fart, spænding og seje oplevelser over det hele. Sådan er LEGOLAND. Stedet hvor små og store leger og får masser af nye input til fantasien. Kreativiteten får vinger, når der leges og læres, opdages og udforskes. Riddere i rustninger, pirater, barske cowboys, vilde indianere og meget, meget mere. Kort sagt: Den sjoveste legeplads for hele familien. Og bedst af alt: Der sker hele tiden noget nyt og spændende i LEGOLAND.

Givskud Zoo startede i 1969 som Løveparken og havde de første år kun løver. Siden da er dyrebestanden blevet udvidet med mange nye arter, og i dag huses der mere end 120 forskellige dyrearter i parken. Tag på safari i egen bil eller kør med safaribussen rundt og oplev bl.a. løver, giraffer, gorillaer, chimpanser og flodheste. I LEGOLAND og GIVSKUD ZOO får I som gæster hos NOVASOL rabat på entréen, samt på en række andre attraktioner og seværdigheder.

Ferie ved Kvie Sø

Oplevelser ved Kvie Sø - husk endelig badetøjet 

Selvom sommerhusområdet ved Kvie Sø ligger et stykke inde i landet, så kan I sagtens tage badetøjet med, hvis I holder sommerferie ved Kvie Sø. Søen er nemlig fin til badeture. Søen har en fin sandbund og vandet er fint lavt, så også de små kan soppe rundt. Der går en fin sti rundt om søen, som er 2,3 km lang. Stien er rigtig god til gåture, hvor også barnevogn og klapvogne kan komme med. Stien som går gennem tørvemosen sydvest for søen er cirka 1 km længere. Her vokser tørvemosser, kæruld og soldug – og duftende buske af pors. Ved Kvie Sø ligger også Pandekagehuset, som serverer pandekager med forskelligt fyld, også de søde af slagsen. Det perfekte sted til en frokost, inden I fortsætter med at udforske området ved Kvie Sø. 

Oplevelser i Esbjerg

Esbjerg er en by fuld af gode oplevelser og attraktioner. Fiskeri- og Søfartsmuseets er noget for alle, og på det store udstillingsareal på 14.000 m², er der fiskeriudstilling, søfartsudstilling, frilandsudstilling, saltvandsakvarium, sælarium, minkanlæg og skiftende særudstillinger. Her finder I bl.a. historien om søfarten i Vadehavet, Frilandsmuseum med diverse dyr, saltvandsakvarium med en lang række fisk og selvfølgelig sælariet med to forskellige sælarter. Udenfor Esbjerg ved Sæddinge Strand står de flotte statuer af De Hvide Mænd, som er blevet et varemærke for byen. Har I tiden til det, så tag færgen fra Esbjerg til Fanø, hvor I sagtesn kan bruge en hel feriedag. Besøge de hyggelige landsbyer, gå entur på den smukke strand og få en god frokost. Forelsker I jer helt i fantastiske Fanø, så er det da bare her I skalleje et sommerhus, nærste gang i skal på ferie. NOVASOL udlejer mange sommerhuse på Fanø og har eget kontor på øen, hvor I altid kan få hjælp til at finde et rigtig fint sommerhus på Fanø 

Når I lejer sommerhus i Vesjylland, er I aldrig lang fra fede oplevelser for hele familien.

Sommerhus Fanø leje