Strande nær Jegum Ferieland

Jegum Ferieland ligger midt i den dejlige vestjyske natur. Fra sommerhusormådet er der ikke langt til de flotte hedeområde, skoven, og ikke mindst til nogle af Danmarks bedste strande. Selve sommerhusområdet Jegum Ferieby ligger mellem Blåbjerg og Oksbøl. Her er der ca. 12 km. til vestkysten og strandene. For de fleste er nærheden til havet og muligeheden for at bade, en vigtig faktor når der lejes sommerhus i Vestjylland og I kan med ro i sindet vælge Jegum som feriedestination, selvom det ikke lige er i 1. række til vandet, for I kommer nemt til flere skønne strande.

Ferie Jegum Ferieland

Strande nær sommerhusene i Jegum Ferieland

  • Henne Strand: Bred, hvid sandstrand med store klitområder. Biler er ikke tilladt på stranden.
  • Børsmose: Syd for Henne Strand finder I en førsteklasses sandstrand med høje klitter. Biler er tilladt på stranden.
  • Vejers Strand: Den sydlige del af Vejers Strand kan benyttes af gæster, som gerne vil have deres bil med på stranden. Den nordlige del er forbeholdt gæster til fods eller på cykel. Hele den dejlige, brede strand har hvidt sand og klitter. Siden 2001 har der været etableret et redningskorps på stranden.
  • Grærup Strand: Meget stille område med en dejlig hvid sandstrand. Bilkørsel er ikke tilladt på stranden. Grærup Strand ligger mellem Vejers og Børsmose.
Henne Strand

Vesterhavet er noget ganske særligt, og selvom solen skinner, vandet er varmt og humøret er højt, så skal man altid passe godt på hinanden når I kaster jer ud i bølgen blå. Husk de 5 gode baderåd, som er gode at have i tankerne uanset hvor I lejer sommerhus i Danmark, til en skøn ferie ved havet:

1. Lær at svømme

2. Gå aldrig alene i vandet

3. Læs vinden og vandet

4. Lær stranden at kende

5. Slip ikke børnene af syne