Ferie i Jegum Ferieland

I Jegum Ferieland kan I finde lige det feriehus, som passer bedst til jeres behov. Hos NOVASOL finder I let jeres drømmeferiehus, når I vil holde ferie i Danmark og blandt Vestjyllands skønne natur og mange attraktioner. Lejer I et feriehus i Jegum Ferieland er I garanteret en ferie fuld af gode oplevelser, masser tid til afslapning og I bestemmer selv hvad I vil bruge jeres ferieophold på.

Lej sommerhus i Jegum ferieland

Luksus ferieboliger i Jegum Ferieland

Vælg præcis den type feriebolig i Jegum Ferieland, der passer til den ferie, I drømmer om. Synes I f.eks det kunne være skønt at nyde en kop varm kakao, ved den knitrende ild, efter en frisk dukkert i jeres private indendørs pool, så vælger I blot en af vores ferieboliger i Jegum Ferieland med pool og egen pejs. Ethvert dansk barn kender Vesterhavets bølger, der afkræver respekt såvel som begejstring. Med en af NOVASOLs ferieboliger i Jegum Ferieland får I det bedste fra to verdener - det fantastiske og afslappende strandliv, men også den ro og stilhed, man finder inde bag klitterne.

Ferie med Frihed

Når I har valgt at leje et feriehus, så kan I se frem til en ferie hvor I selv bestemmer hvad dagene skal bruges på, hvornår der spises morgenmad og hvilke museer, forlystelsesparker og attraktioner I vil besøge. Nyd at I kan være jer selv og at der er plads til jer alle. Uanset om I drømmer om en ferie med masser af oplevelser hver dag eller en ferie hvor I bare daser på terrassen og går ture i området, så vil et feriehus være den perfekte base for jer. Feriehusene i Vestjylland giver jer også disse mange muligheder for at holde præcis den ferie der passer jer bedst. I kan også tage hunden med i sommerhus helt uden ekstra omkostninger, I skal blot huske at søge efter husdyrvenlige feriehuse.

Et område fyldt med oplevelser

I kommer ikke til at savne aktivitetsmuligheder, når I befinder jer i Jegum Ferieland ved Vesterhavet. Herfra er der alle muligheder for at tage på udflugt til de mange spændende seværdigheder eller forlystelsesparker i Jylland. Snyd eksempelvis ikke jer selv for en tur i LEGOLAND. Og hvorfor ikke besøge nogle af de mange lokale museer, der b.la. fortæller om fiskernes hårde liv. Uanset hvor I lejersommerhus i Vestjylland, vil I hurtigt opdage hvor stor en del af livet, havet er på disse kanter. Fra jeres feriehus i Jegum Ferieby kan I nemt komme ud og nyde den vestjyske natur, samt de lækre sandstrande langs kysten. Området er også et paradis for lystfiskerne, hvor der både kan fiskes i hav og diverse åer og søer. Man savner ikke aktivitetsmuligheder, når man befinder sig i Jegum Ferieland ved Vesterhavet. Herfra er der alle muligheder for at tage på udflugt til de mange spændende seværdigheder og attraktioner i Jylland.