Strandene ved Henne og Houstrup

Den danske vestkyst er en oplevelse for sig selv med sine kilometerlange brede, hvide sandstrande. Sandstrandene er lettilgængelige fra sommerhusene ved Henne Strand og Houstrup og er et paradis for badeglade feriegæster. Strandende nær sommerhusområderne deler de samme egenskaber som resten af strandene på Vestkysten, netop store og hvide sandstrande. En tur til stranden, uanset om det er sommer eller vinter, er altid dejligt. Nyd de lune sommerdage eller de forfriskende efterårsvinde fra sommerhuset i Vestjylland.

Sommerhus ved strand i henne

Lej sommerhus nær strandene ved Henne eller Houstrup 

  • Henne Strand: Bred, hvid sandstrand med store klitområder. Biler er ikke tilladt på stranden.
  • Houstrup: Bred, hvid sandstrand med høje klitter. Mellem stranden og feriehusområdet er der et stort fredet rekreativt hede- og klitområde. Biler er ikke tilladt på stranden.
  • Børsmose: Syd for Henne Strand finder I en førsteklasses sandstrand med høje klitter. Biler er tilladt på stranden.

På de tre strande kan andre feriegæster forekomme både på- og afklædte, men der er massere af albueplads til lej og badning, samt plads til privatlivets fred og læ i de høje klitter.

Når I skal finde et sommerhus ved enten Henne eller Houstrup, og vil Igerne være så tæt på stranden og havet som muligt, så indsæt en max afstand til vand i jeres søgning. Start med sommerhusene tættest på vandet og udvide afstanden løbende, hvis ikke det perfekte sommerhus for jer, dukker op med det samme. 

Strande ved vestkysten

Få den bedste beadeferie ved Vesterhavet

Vesterhavet er noget ganske særligt, og selvom solen skinner, vandet er varmt og humøret er højt, så er det vigtig at tage et par forholdsregler, inden I kaster jer ud i bølgen blå. Vesterhavet kan godt være lidt en opgave, især for de mindste badegæster. Hvis I tager udgangspunkt i De 5 gode baderåd, så er I godt på vej mod en dejlig dag ved havet. I kan med fordel printe denne oversigt med De 5 baderåd, og tage den med i sommerhuset. Baderådene er gode at have i tankerne, uanset hvor I lejer sommerhus i Danmark

1. Lær at svømme

2. Gå aldrig alene i vandet

3. Læs vinden og vandet

4. Lær stranden at kende

5. Slip ikke børnene af syne