Ferie i Vestjylland i eget feriehus

Vestjylland og i særdeleshed Vestehavet har altid været populært hos feriegæster fra både ind- og udland. Det både smukke og til tider barske Vesterhav sætter altid en ganske særlig atmosfære for ferien i Vestjylland. I kan også få en ganske særlig ferie i Danmark i jeres eget feriehus i Vestjylland med NOVASOL. Vores store og varierede udvalg af feriehuse i Vestjylland åbner op for gode ferieoplevelser året rundt for hele familien.

Feriehuse ved Vesterhavet

Feriehus i Vestjylland

Leder I efter en god mulighed for at forsøde jeres ferie i Vestjylland, så kunne I vælge et af de feriehuse med private svømmefaciliteter, sauna, forskellige aktiviteter og spabad. Så har I alt hvad I skal bruge til jeres helt egen wellness ferie i private rammer. Er I modsat på udkig efter et lille idyllisk sted, hvor I bare skal nyde naturen, havet og at der er højt til himlen, så er det nok et mere enkelt klassisk dansk feriehus I skal kigge efter. Her skal I bare nyde fridagene og komme helt ned i gear. I vil f.eks. finde et stort udvalg af både moderne og klassiske sommerhuse i Hvide Sande, der befinder sig midt i den skønne natur.

Aktiviteter ude og inde

Vestjylland indeholder alt det, I kan ønske jer, når I vil holde ferien i Danmark. En smuk natur som indbyder til gode gå - og cykelture, hvor I rigtig kan komme tæt på naturens mange fine oplevelser, f.eks. ved Skjern Å. Muligheden for en aktiv ferie er stor med f.eks. golf på programmet, en god fisketur eller en tur på surfbrættet. Historiske seværdigheder som f.eks. de mange tyske bunkere på strandene og nogle af landets ældste og smukkeste købstæder, blandt andet Ringkøbing, der har været købstad siden 1433, og hyggelige Ribe med den smukke Domkirke.

Oplevelser i Vestjylland

Ferieboliger af alle salgs i Vestjylland

Store som små ligger ferieboligerne langs den jyske vestkyst, alle med hver deres særpræg og faciliteter. Skal det være ferie som i gamle dage så tag et kig på NOVASOLs udvalg af klassiske danske ferieboliger, hvor hyggen er i højsæde. Må der gerne være lidt mere luksus over ferien, så lej en af de nyere og mere moderne ferieboliger, hvor I kan finde faciliteter som pool og aktivitetsrum. Er I mange som gerne vil nyde feriedagene sammen, så er det intet problem, for udvalget af ferieboliger med plads til f.eks. 12 personer, er også stort. Skal hunden med på ferie, jamen så er det bare at kigge efter de hundevenlige feriehuse, hvor Fido er en velkommen feriegæst - helt uden ekstra omkostninger. Så læn jer tilbage og start søgningen efter jeres feriebolig i Vestjylland, I vil uden tvivl finde en god og passende feriebolig, hvor I kan få lige præcis den ferie I ønsker jer.

NOVASOL sommerhusudlejning har flere lokale servicekontorer i Vestjylland, som altid er klar til at hjælpe jer med gode ideer til spændende oplevelser i området.

Sommerhus Vestjylland