Ferie i Bork Havn

Når I vælger, at leje feriehus i Danmark, får I en ferie med frihed. Et feriehus ligger grundlaget for en ferie, hvor I bestemmer hvordan feriedagene skal bruges og hvor I selv kan planlægge lige den drømme ferie I ønsker. Der er måske en masse udflugter til de spændende seværdigheder på dagsordenen eller måske vil I hellere nyde feriedagene helt nede i gear, sammen i sommerhusets afslappende og charmerende præmisser.

Sommerhus Bork Havn

Feriebolig i Bork Havn

At leje et feriebolig i Bork Havn er bestemt ikke nogen dårlig måde at holde ferie på. Og når vi taler om sommerhusudlejning i Danmark, har NOVASOL de bedste kort på hånden. Vores erfaringer indenfor sommerhusudlejning betyder, at vi også i Bork Havn har mulighed for at give dig valget mellem en række lækre huse indrettet med præcis det mål af luksus, du tænder på. Vi er rigtig glade for vores ferieboliger, og det er vi sikre på, at du også bliver. Langs de danske kyster har I også altid muligheder for at dyrke lystfiskeri. Hvis I er til lystfiskeriets mange glæder, så er det et NOVASOL lystfiskerhus I skal kigge efter. Her er der taget hensyn til specielle behov for rensepladser og frysekapacitet.

En ferie fuld af oplevelser i Bork Havn 

Når I lejer en feriebolig i Vestjylland, er I garanteret en ferie fuld af mindeværdige oplevelser. I kan besøge de dejlige sandstrande ved Vesterhavet eller i Ringkøbing Fjord, gå på vandreture på de lokale stier eller leje en mountainbike og udfordre terrænet. Hvert år i august byder Bork Havn også op til dans til den årlige havnefest. Efterhånden er festen oppe på tre dage og byder på alle de store, danske navne netop nu. Det er tre dage med høj musik, fadøl i stride mængder og tusindvis af glade mennesker.

Strande Bork Havn