Ferie i Blåvand for alle

At leje feriehus i Danmark, er en ferieform som kan tilpasses alle, uanset alder og ferieønsker. Overalt i Danmark finder I skønne ferieboliger, som åbner op for gode oplevelser. Blåvand ved Vesterhavet er helt klart også en ferie værd og uanset hvor mange I skal holde ferie sammen med, så kan I finde et feriehus der passer, hos NOVASOL feriehusudlejning.

Besøg Blåvand Fyr når I holder ferie i Blåvand

Ferie i Blåvand er for alle 

Når valget er faldet på at leje et feriehus i Blåvand, så har I utallige muligheder for at finde lige præcis det feriehus som matcher jeres ferieønsker. I kan vælge et hyggeligt lille feriehus, tæt på Vesterhavets bølger. Et feriehus hvor dagene nydes på terrassen eller i sofaen med en god bog - ferie helt nede i gear. Skal der ske lidt mere i løbet af ferien, så kig på NOVASOLs aktivitetshuse, hvor hele familien kan hygge sig med f.eks. bordfodbold, dart eller billard. Måske har I også lige brug for at kunne koble jer på mailen i løbet af ferien. Så skal I blot huske at sætte kryds ved internet når I skal finde jeres feriebolig, for rigtig mange af ferieboligerne i Danmark, tilbyder internetadgang. Langs de danske kyster har I også altid muligheder for at dyrke lystfiskeri. Hvis I er til lystfiskeriets mange glæder, så er det et NOVASOL lystfiskerhus I skal kigge efter. Her er der taget hensyn til specielle behov for rensepladser og frysekapacitet.

Afslapning og aktion i Blåvand 

Når I lejer et feriebolig i Vestjylland, så kommer I ikke til at kede jer, for her er aldrig langt til alle mulige typer af ferieoplevelser. Vælger I at holde sommerferie i Blåvand, så vil de dejlige sandstrande ved Vesterhavet, nok blive besøgt et par gange i løbet af ferien, for hvem elsker ikke en hyggelig dag på stranden, når solen står højt på himlen. Gode vandreture og en hæsblæsende tur på mountainbiken kan I også nemt komme på. I området finder I rigtig mange gode stier, til begge aktiviteter. Blåvand by er god til en ferie i feriehus med shopping på dagsordenen, for her finder I mange gode butikker som tilbyder lidt af det hele. I Blåvand finder I også et NOVASOL servicekontor, som gerne hjælper med gode tips og ideer til jeres feriedage.

Nyd naturen når I holder ferie i Blåvand

Et hav af oplevelser i Blåvand 

Hvad end I vil bade, samle rav, spille golf, vandre ad afmærkede naturstier, dyrke sport, shoppe eller spise godt - så har I alle muligheder i dette vestjyske feriemekka, hvor I også kan se tyske bunkere fra 2. Verdenskrig på stranden og landets største bestand af kronvildt i de nærtliggende plantager. I kan også finde super gode ferieoplevelser ikke langt fra Blåvand i f.eks. LEGOLAND og GIVSKUD ZOO. To rigtig gode familieattraktioner, hvor I som NOVASOL gæster får rabat på entréen.