Sommerhusudlejning i Arrild Ferieby

Arrild Ferieby ligger i naturskønne omgivelser, kun 20 km fra Rømøs vidunderlige badestrande. Feriebyen udgøres af spredt bebyggelse med fine sommerhuse i et åbent terræn, tæt ved skov og sø (fiske sø). Her er også flere fællesfaciliteter som bl.a. omfatter legepladser, et badeland med vandrutschebaner, spabad og wellness, restaurant, minigolf, tennis samt en golfbane, som alle gør Arrild Ferieby yderligere attraktiv som feriested.

Arrild Ferieby sommerhus

 

Attraktioner nær sommerhusene

Fra feriebyen er der mindre end 1 times kørsel til spændende attraktioner som f.eks. LEGOLAND og GIVSKUD ZOO hvor I som NOVASOL gæster får rabat på entreen. Middelalderbyen Ribe og Skærbæk med Oltidscenter, er indenfor endnu kortere afstand og der er kun ca. 34 km til fordelagtige indkøb ved den tyske grænse. Med denne brede vifte af aktivitetstilbud til store og små giver et sommerhus i Arrild Ferieby garanti for en aktiv ferie fuld af gode oplevelser, uanset vejret! Når I vælger at leje sommerhus i Vestjylland vil nærheden til Vesterhavet også altid sikre jer mange gode ferieoplevelser, året rundt

Sommerhusudlejning med NOVASOL

NOVASOL Feriehusudlejning tilbyder mange sommerhuse i dette familievenlige område. Her vil hele familien føle sig hjemme i jeres helt private sommerhus.

NOVASOL tilbyder også sommerhusudlejning i det øvrige Danmark og med mere end 40 års erfaring, er NOVASOL den rigtige partner for sommerhusudlejning i hele Danmark. Hos NOVASOL tilbyder vi en bred vifte af sommerhuse i alle kategorier, I kan leje et stort sommerhus, et sommerhus tæt på stranden og et sommerhus med egen pool. Lej sommerhus i Danmark, der er helt sikkert et sommerhus, der passer præcis til jer.

Sommerhus Arrild Ferieby