Når I lejer sommerhus i Danmark, er ture til stranden ofte en vigtig og elsket begivenhed i løbet af ferien. Sommersæsonen er der de fleste feriegæster, som lejer sommerhus i Sønderjylland, vælger at besøge strandene. Her nydes livet når solen står højt på himlen. I løbet af de tre andre årstider er en tur på stranden også et dejligt indslag i ferien. Nyd efterårets kølige vinde, forårets første varme solstråler og vinternes mørke timer ved havet.

Ferie ved vandet sommerhus

Strande i Hejlsminde

Når I lejer sommerhus ved Hejlsminde, kan I også nemt få dejlige ferieoplevelser ved vandet. I området finder I flere dejlige strande for ethvert behov.

  • Hejlsminde strand: En dejlig uberørt naturstrand med en god vandkvalitet og ingen farlige strømforhold. Stranden består af sand og sten samt lidt tangvegetation. Den lave vanddybde, gør den godt egnet til børnefamilier. Det kan anbefales at bruge badesko, da der godt kan være en del sten.
  • Kelstrup, Hejsager og Flovt strande: Her har vi at gøre med nogle af østkystens bedste naturbadestrande med sand og god vandkvalitet. De mindste kan soppe i vandkanten, men vær opmærksom på, at der hurtigt bliver dybt – man behøver kun gå et par meter ud i vandet.
  • Djernæs, Vikær, Sønderballe og Loddenhøj strande: Fire dejlige naturstrande med god plads. Nogle steder med sten og sand og andre steder kun med sand. Vandkvaliteten er god og vanddybden relativt lav.

Er I ude efter nogle hyggelige vandreture langs vandkanten, er Hejlsminde et fantastisk udgangspunkt. De fleste af strandende omkring Hejlsminde kan frit passeres, dog så bliver det mere vanskeligt omkring Grænseborgen nordpå, hvor træer og buske vokser ned over stranden. Der kan altså findes vandreture langs kysten for enhver - alt efter hvor man går og hvordan vandstanden står, på et givent tidspunkt. Der findes heldigvis flere små stier langs kysten, som leder tilbage til sommerhusområderne, så det burde ikke være et stort problem at nyde en vandretur op ad de smukke sandstrande.

Sommerhusområde Hejlsminde

Sommerhusene ved Hejlsminde

Der vil ikke være langt fra jeres sommerhus i Hejlsminde til de dejlige strande. Rigtig mange af sommerhusene har også en rigtig skøn udsigt over vandet og sommerhusene. De dejlige lune sommerdage og aftener indbyder til afslapning og hygge på terrassen. For mange er en rigtig dansk sommer lig med lyse aftener, hvor vi kan sidde udenfor og snakke til sent på aften. Sådanne sommerdage huskes længe og er b.la. noget af det, som gør, at vi elsker at tage i sommerhus. Find den terrasse I gerne vil nyde jeres feriedage på, blandt NOVASOL Feriehusudlejnings store udvalg af sommerhus i Hejlsminde.