Når I lejer sommerhus i Sønderjylland, holder I ferie i en af Danmarks smukkeste og historisk mest interessante regioner. At leje sommerhus i Sønderjylland er med andre ord, et godt udgangspunkt for en aktiv ferie i sommerhus. Få steder i landet finder I så mange aktivitets- og underholdningstilbud, som i Sønderjylland. Bl.a. kan nævnes Universe på Als, fantastiske slotte som Koldinghus og Sønderborg Slot og mange, mange flere muligheder.

Koldinghus

Ferie i Sønderjylland midt i naturen

Naturen er også et kapitel for sig og helt utroligt afvekslende. Store brede sandstrande og vadehavet i vest, Marsken i sydvest og de bakkede og skovrige egne i øst, gør området til et af mest elskede i Danmark. Hertil kommer Als´ idylliske landskaber samt de betagende landsbyer langs grænsen og ud til den smukke Flensborg Fjord. Sønderjylland er et område der er kendt for sin mangfoldige natur, som I kan opleve lige efter jeres vilkår, i et af NOVASOLs mange sommerhuse. Uanset om I vælger vest- eller østkysten, vil I hos NOVASOL Feriehusudlejning finde et rigt udvalg af sommerhuse i alle kategorier. Vi kan tilbyde alt fra store sommerhuse i Sønderjylland, sommerhuse med egen pool, sommerhuse med havudsigt, familievenlige sommerhuse o.s.v.

Husk også, at vi formidler sommerhuse i Danmark, uanset om I søger et stort eller lille sommerhus, sommerhus med pool, sommerhus ved stranden eller har andre ønsker til jeres sommerhus. Lej et af NOVASOL's sommerhuse i Danmark - og få en ferie med oplevelser i fælleskab, hygge i sommerhuset og plads til afslapning. 

Ferie i Sønderjylland

NOVASOLs lokale kontorer 

NOVASOL har servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål til sommerhuset I har lejet eller til området. I Sønderjylland har vi kontorer i Hejlsminde, på Rømø og Fanø, samt i Sønderborg. På de enkelte kontorer er der typisk ansat 3-4 medarbejdere, som sørger for alt det praktiske vedrørende dit sommerhus. Personalet taler naturligvis flere sprog og de er alle uddannet til at yde service og afhjælpe eventuelle fejl og mangler hurtigt.