search

Sommerhus i Øster Hurup

Lige ud til Kattegat ligger den dejlige by Øster Hurup. Her kan der holdes ferie i skøn natur og med en masse aktivitetsmuligheder, som I nemt kommer til fra jeres lejede sommerhus i Øster Hurup. Øster Hurup er en skøn destination for et ferieophold i Danmark, hvis I elsker at være tæt på havet og søger et sommerhusområde med masser af hygge og charme. 

Sommerhus Øster Hurup

Hvorfor leje sommerhus i Øster Hurup?

Der er selvfølgelig mange forskellige grunde til, at feriegæsterne vælger at leje et sommerhus i Østjylland i f.eks. hyggelige Øster Hurup, men uanset hvad jeres motiv er, for at planlægge ferien her, så er vi sikre på, at I vil finde lige præcis det sommerhus, der er passer jer.

Vi har flest feriegæster om sommeren, og her er der bestemt også masser at komme efter i Øster Hurup. Byen summer af liv hele sommeren med forskellige arrangementer og musik. Byens hyggelige caféer og spisesteder giver jer mange muligheder for, at slå jer ned og nyde en god frokost eller et glas vin, mens I nyder byens liv. På lystbådehavnen i Øster Hurup er der masser af fine skibe at kigge på, og I vil se flag fra mange forskellige lande på skibene. Hvert år i august afholdes der Øster Hurup Regatta på havnen.

Attraktioner nær jeres sommerhus i Øster Hurup 

Fra sommerhuset i Øster Hurup er det nemt at komme ud og besøge forskellige attraktioner og seværdigheder. En dagudflugt til Aalborg – den nordjyske hovedstad – er helt oplagt. Her er mange slags museer, Aalborg Zoo og en hyggelig bymidte med alle slags butikker og restauranter. Tag også turen til charmerende Mariager og besøg det spændende Mariager Saltcenter. En tur mod Hobro og Vikingecenter Fyrkat er også en super oplevelse for alle. Skal der lidt mere action til, så sæt kurs mod kysten, på den modsatte side og smut op til Faarup Sommerland. Det kræver en køretur, men når I er i parken, så kan der nemt bruges en hel dag mellem rutsjebaner, i vandlandet og på forhindringsbanen.

Øster Hurup er en velkendt destination for sommerhusudlejning og byen har også den der særlige feriestemning, som rigtig mange søger, når de lejer et feriehus i Danmark – særligt om sommeren.  

Ferie Øster Hurup

Den smukke natur omkring sommerhuset i Øster Hurup

På varme sommerdage og friske efterårsdage byder naturen omkring Østerhurup op til leg, gode gåture og dejlig afslapning. Ture til stranden er uløseligt forbundet med sommerhusudlejning i Danmark. Stranden ved Øster Hurup strækker sig fra udmundingen af Mariager Fjord ved Als Odde til Dokkedal, ca. 10 km nord for Øster Hurup. Hvis I søger Danmarks mest børnevenlige badestrand, så skal I tage til strandområdet nord for Øster Hurup Havn. Her er dejligt hvidt sand og meget lavt vand, som netop gør stranden så børnevenlig.

I Lille Vildmose, det største moseområde i Danmark, kan I gå dejlige ture og nyde den afvekslende natur, hvor I både vil komme forbi søer, marker og gennem skovene Høstemark Skov og Toft Skov. Særligt i Toft Skov er der gode chancer for at spotte nogle af skovens beboere, hvis I tager med på en rundvisning. Her er krondyr, vildsvin og kongeørne. I Rold Skov, som ligger lidt længere inde i landet, kan I selv gå på opdagelse i skoven.

Feriehus Øster Hurup

Den dejlige sommerhusferie i Øster Hurup  

Giv jer også god tid til at ”bare” nyde, når I holder ferie i Østerhurup. Det er nemlig noget af det, der er allerbedst ved en ferie i sommerhus. De rolige morgener med friskbagte rundstykker fra bageren, slumren på sofaen i nattøjet, inden turen går til stranden, hvor soltimer nydes, inden turen går forbi supermarkedet på vej hjem. Hjemme igen tændes grillen op og vinen skænkes, mens bøffer og pølser syder på grillen. Mens aftensmaden spises i læ-krogen på terrassen, kan næste feriedag i Øster Hurup planlægges – skal vi på tur, ud og cykler, måske afsted med fiskestangen….mulighederne er mange og det er helt op til jer, hvordan I vil holde ferie i et sommerhus i Danmark.

Sommerhusudlejning i Øster Hurup 

Hos NOVASOL Feriehusudlejning udlejes der en bred vifte af sommerhuse i Øster Hurup. For jer, som søger lidt ekstra plads og luksus, kan I med fordel søge blandt de gode sommerhuse med spabad i Østerhurup. Her er typisk plads til +10 personer og ofte også forskellige aktiviteter, som billard eller dart. I de klassiske sommerhuse i Øster Hurup er det hygge og nærvær som er i fokus. Her kan børnene kravle sammen i køjesengen og de voksne kan slappe af enten på terrassen om sommeren eller foran brændeovnen om vinteren – det er den helt klassiske sommerhusferie. 

Sommerhus Øster Hurup

Private sommerhuse i Øster Hurup 

Noget af det særlige ved at vælge sommerhusudlejnig til ens ferie er, at det sommerhus I lejer i Øster Hurup, er ejet af private personer. Det betyder, at sommerhusets indretning og udsmykning afspejler ejerens egen smag. Her er ingen standardindretning, og hvert sommerhus i Øster Hurup vil have sit hele eget udtryk. Det gælder selvsagt for alle sommerhuse til leje i Danmark.

Det at opholde sig i et privat sommerhus, er en oplevelse i sig selv. Det er altid spændende, at åbne døren til ferieboligen, og derefter gå på opdagelse. Måske er der smukke strandsten som udsmykning, bøger om lokalområdet eller måske en gæstebog, med en hilsen fra ejeren og tidligere gæster. I nogle sommerhuse er det masser af brætspil, mens der i andre er spil til Playstation. Måske får I inspiration til indretningen af  jeres eget hus eller eget sommerhus, et godt fif om opbygningen af terrassen eller noget helt andet. Vi er sikre på, at I også i vores sommerhuse i Østerhurup vil få nogle skønne feriedage, uanset hvornår på året I vælger at tage på et ophold i Østerhurup.