Strande i det østlige Jylland

Lejer I et sommerhus i det østlige Jylland, kan I nemt nyde mange dejlige dage på stranden, hvor også familiens mindste medlemmer vil kunne boltre sig i vandet. De mange dejlige sandstrande ved f.eks. Hvidbjerg, As Vig og Pøt Strandby er nemlig rigtig børnevenlige, så i forældre kan sagtens læne jer tilbage og tage en slapper i solen og nyde den smukke havudsigt. Lad børnene hygge sig i vandkanten, mens I nyder en afslappende stund med en god bog eller dagens avis. Mange kender nok byen Juelsminde, da det i mange år har været en elsket ferieby. Tag et kig blandt NOVASOLs mange dejlige sommerhuse og find jeres "strandhus" til ferien i det østjyske. 

Strande i Østjylland

Ferie i sommerhus nær en god strand i det østlige Jylland  

Fra flere af NOVASOLs sommerhuse i dette område, bor I i gåafstand til stranden, så der er ingen undskyldning for ikke at komme ned og dyppe tæerne, når I er på ferie i Danmark. Dage på stranden er ofte det som hele familien sætter mest pris på i løbet af sommerferien, for her kan alle opleve nye ting og boltre sig i det dejlige vand, både hver for sig og sammen. At gå på opdagelse på stranden, spise is, bade eller finde smådyr og flotte sten er minder som de fleste vil kunne genkende som nogle af de bedste, når snakken falder på tidligere sommerferier. Nyd også de smukke aftener på stranden, hvor feriefreden for alvor vil sænke sig over familien og havudsigten er enestående.

Sommerhus med havudsigt

Populære strande i Østjylland

*Storstranden i Juelsminde: Stranden befinder sig ved Juelsminds, 25 km syd for horsens. Her er gode toiletforhold, børnevenligt vand og masser af plads.

*Husodde Strand: Dejlig sandstrand, der er beliggende små 5 km fra Horsens, her er også gode toiletforhold, iskiosk og børnevenligt vand. Her er også en sjov badebro.

*Saksild Strand: Fin sandstrand med gode parkeringmuligheder, kiosk, børnevenligt vand og legeplads til de mindste. Der er om sommeren en livredder.

*Albuen Strand: Ligger i grønne omgivelser. Stranden er både børnevenlig og handicapvenlig. Her er legeplads, beachvolley, kiosk, borde og bænke samt god parkering.

*Tirsbæk Strand: Ligger omgivet af skov og fredede klitter. Stor og bred sandstrand der er yderst børnevenlig. I kan finde krebsdyr og muslinger på stranden. Her er kiosk, badebro og en anlagt dykkersti/, der kan følges under vandet.

*Hou Strand: Dette er en børnevenlig sandstrand, hvor der er masser af aktivitet om sommeren. Her er minigolf, en cafe og baechvolley.

strande i det østlige Jylland