search

Feriehuse i Østjylland

Når I lejer et af vores dejlige sommerhuse i Danmark og sætter kursen mod det naturskønne Østjylland, kan I se frem til mange forskellige oplevelser for hele familien. En af fordelene ved at holde ferie i sommerhus er at I kan selv bestemme hvad i vil lave på ferien, hvad i vil se og opleve samt hvornår dette skal ske. I kan for eksempel vælge den afslappede ferie, hvor dagene nydes på sommerhusets hyggelige træterrasse, med lidt boldspil i haven, smutture til stranden og hvis vejret tillader det kan i bade og sol jer på stranden. I kan også vælge den mere aktive ferie, hvor i har mulighed for at få jer rørt hele familien samlet. En oplagt mulighed ville være på mountainbike eller med vandrestøvlerne på ude i den danske natur. Forskellige former for vandsport kan også nemt dyrkes i Østjylland. NOVASOLs udvalg af sommerhuse i Østjylland, giver jer mulighed for, at holde lige præcis den ferie I ønsker jer. 

Oplev Jyllands mange smukke strande med et sommerhus i Østjylland

Fantastiske naturoplevelser året rundt i Østjylland

Året rundt venter der skønne oplevelser i den østjyske natur. Lejer i et NOVASOL sommerhus i jeres ferie, vil I uden tvivl søge mod de mange dejlige strande, som indbyder til ferieafslapning og hygge for hele familien. Om efteråret er de mange skove et smukt syn, hvor orange og gule farver stråler smuk. Vinteren er tiden til hygge indenfor, men en tur ud i den knitrende sne med børnene på kælken, er altid et hit. Bagefter kan I nyde varmen fra sommerhusets brændeovn, med en kop varm kakao i hånden på terressen med hele familien. Der sker uden tvivl mest om sommeren langs landets sommerhusområder, hvor der vil være aktiviteter i de små byer, så som koncerter eller markeder. Ofte er der også aktiviteter på stranden så som drageflyvning, beachvolley og nogle steder også windsurfing. Hvis i er til badeferie, kunne i leje et sommerhus i Øster Hurup, den lille by har alt hvad i har brug for samt en af danmarks mest børnevenlige strande. Østjylland er kendt for sine bakker og sine store skove der indbyder til en vandretur eller til en cykeltur med hele familien. Vi anbfaler at i medtager en cykel eller lejer en gennem os, fordi dette er en rigtig god måde for hele familien at opleve naturen på. Er i til vandreture kan i tage til Nationalpark Mols Bjerge et bakket landskab skabt af istiden. Der er også andre naturoplevelser at hente som for eksempel Himmelbjerget eller den store Gudenå, der ligesom Nilen løber mod nord. I kan også se Grejsdalen ved Vejle med flotte kløfter, skrænter og skove.

 

Ebeltoft havn er en af Østjyllands mange attraktioner

 

Pøt Strandby

Lej et sommerhus i Pøt Strand, sommerhusområdet som ligger i et dejligt smørhul omgivet af Kattegat og skønne skovområder med smuk natur. Stranden er som de fleste ved Kattegat blandt Danmarks mest børnevenlige, hvorfor i sagtens kan tage på ferie i sommerhus med børn. I Østjylland kan hele familien nemt få flere dage til at gå med at lege ved vandet, bygge sandslotte og udforske klitterne. I skovene kan i være heldige at se vilde dyr, i kan samle kogler og uanset hvilken tid på året I lejer sommerhuse i Pøt Strandby, vil skovene være perfekte til gode naturoplevelser for alle. Fra Pøt Strandby er der ikke langt til større byer som Horsens og Vejle, der begge er byer med et stort udbud af butikker, museer, restauranter og hyggelige gågader. På havnen i Juelsminde skal I sætte jer og nyde en is i det dejlige vejr eller kigge forbi en af havnens designbutikker og restauranter. I fiskerestauranten kan I snuppe aftensmaden eller en let frokost, inden turen går tilbage til sommerhuset.

Øer Strand nær Ebeltoft

NOVASOL kan tilbyde en række sommerhuse i Danmark, beliggende i en af landets smukkeste egne; nemlig ved Øer Strand på halvøen Djursland. Området Øer Strand er et meget eftertragtet ferieområde, for både danske såvel som udenlandske feriegæster, og området har også meget at tilbyde uanset om I er en børnefamilie, et par eller en flok venner, som sammen nyder en ferie for livet. Naturen på Djursland er elsket af mange og her finder i masser af sjove, spændende og vilde aktiviteter for både børn og voksne. Jeres ferie i Danmark vil uden tvivl byde på mange dejlige oplevelser. Alene stranden nær feriehusene ved Øer Strand er et kapitel for sig. Vandstanden er lav og ved lavvande kommer flere sandøer til syne, helt perfekt for de mindste som med en spand i hånden kan gå på jagt efter strandens smådyr. Som nænt er stranden børnevenlig hvorfor i sagtens kan tage på ferie i sommerhus med børn.

Hold ferie i smukke sommerhuse i Østjylland

Attraktioner og hyggelige byer i Østjylland

Når I holder ferie i Østjylland, er der aldrig langt til sjove og spændende oplevelser. I området finder I mange forskellige attraktioner, lige fra forlystelsesparker som Djurs Sommerland og dyreparker som Ree Park - Ebeltoft Safari der let kan opleves fra et sommerhus på Djursland. Husk at I som NOVASOL-gæster får rabat og kundefordele til b.la. disse attraktioner. Når der holdes ferie, skal der også være plads til at nyde livet. I Østjylland finder I flere hyggelige byer som Aalborg, Århus, Horsens og Vejle, hvor I kan få god mad og drikke på de mange forskellige restauranter og cafeer samt opleve hvad de større byer har at byde på, så som gågader, biografer og meget meget mere. Kom helt ned i gear og sæt jer på en cafe i det gode vejr og oplev stemningen. I kan med fordel også holde ind til siden og køb lokale råvare fra de mange små gårdbutikker I vil møde på jeres vej rundt. Afslut f.eks. dagens udflugt på en af de mindre havne og køb frisk fisk med hjem. Så bliver det ikke meget bedre.

Sommerhuse af alle slags 

Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I et bredt udvalg af sommerhuse i hele Danmark - ja faktisk i hele Europa. NOVASOL er Europas største udbyder af private ferieboliger. Sommerhusene i Danmark er stor og små - klassiske og luksus. Her er der virkelig et somemrhus til et ethvert ferieønske og til alle behov. Med mere end 20 lokale servicekontorer i Danmark, har vi altid mulighed for at få eksperthjælp fra medarbejderne i områderne, hvis I søger en særligt type sommerhus eller har spørgsmål til et specifikt område.