Sommerhuse i Nordvestjylland

Nordjyllands vestkyst lokker med strand og vand og driverliv på langs. Regionen er kendt for sin fantastiske natur, hyggelige kystbyer og et enestående badeliv. Udover dette byder Nordvestjylland på en masse spændende attraktioner, seværdigheder og aktivitetsmuligheder på land og på vand. Feriegæster kommer fra nær og fjern for at opleve Nordjyllands charme. Lej et af de mange skønne sommerhuse, som NOVASOL lejer ud ved Nordjyllands vestkyst, og hold din ferie i Danmark. Der findes utroligt mange skønne sommerhuse i Danmark.

Sommerhus til leje Nordvestjylland

Naturseværdigheder i Nordvestjylland

Lejer I sommerhus i Nordjylland er I blandt landets mest overvældende og smukkeste natur og naturen har virkelig sat sit præg på denne egn. Den sidste istid har efterladt et vidunderligt istidslandskab i form af smeltevandsdale, lerskrænter og lang række forskellige typer aflejringer. Hele vejen langs kysten, som er fyldt med klit- og hedelandskaber, finder I Vesterhavet, der er en stor legeplads for surfere, lystsejlere, fiskere og selvfølgelig badeglade feriegæster. Inde i istidslandskabet og langs kysten er der en lang række naturseværdigheder, som bestemt er en udflugt værd. Det største naturområde langs nordvestkysten er bestemt Nationalpark Thy, der ligger op til vandre- og cykelture langs det udsøgte naturindhold. Nord for Nationalpark Thy lige ved sommerhusområdet ved Lild Strand finder I Bulbjerg Fuglefjeld - en 47 m høj limstensklippe, som er hjemsted for mange forskellige og sjældne fuglearter. Inde i landet ligger der en masse flotte slotte og herregårde I kan besøge og bl.a. Jesperhus Feriepark, Skandinaviens største blomsterpark, hvor I kan prøve forlystelser, et badeland og opleve H.C. Andersens eventyrhave. Lejer I et feriehus omkring Skagen eller tager dertil på en dagsudflugt, kommer I forbi bl.a. Råbjerg Mile og Grenen, som er to helt unikke naturoplevelser, der ikke findes andre steder i landet. Naturen i Nordjylland byder på fantastiske oplevelser for hele familien uanset årstid.

Ferie Nordjylland ved Vesterhavet

Aktiviteter og attraktioner i Nordvestjylland

Når du holder ferie i Nordjylland, er det vandreture i klitterne og vandpjaskeriet i Vesterhavets bølger, der er i højsædet. Skulle du alligevel føle trang til lidt kulturelle input, er her rig lejlighed til det også. Oplev fx Drachmanns hus i det maleriske Skagen, en af de mange kulturhistoriske museer eller tag et smut forbi de mange kunstmuseer, gallerier og kunsthåndværkere. Skal børnene forkæles, er en tur til Fårup Sommerland altid populær. Børnene vil også elske en tur til Nordsøen Oceanarium, som er Nordeuropas største akvarium og en fantastisk oplevelse for hele familien. Det er også oplagt at udforske de mange aktivitetsmuligheder i Nordvestjylland, f.eks. på en af de mange cykelruter i det afvekslende landskab. Her finder I også en masse søer og vandløb, som er perfekte til lystfiskeri. Husk at kigge efter et af vores lystfiskerhuse, hvor der er taget højde for renseplads og frysekapacitet. Vil I hellere surfe kan I tage en tur forbi Klitmøller og Vorupør - også kendt som Cold Hawaii. Med et feriehus fra NOVASOL kan du være sikker på, at basen for din næste ferie er i orden. Vi sørger for, at der er styr på tingene, så du kan koble helt fra og bare nyde livet fuldt. 

Ferie i Nordvestjylland ved vesterhavet

Sommerhus ved Nordjyllands vestkyst

Nordjyllands vestkyst er uden tvivl et af landets mest populære feriesteder og når man først har været her, forstår man hvorfor. Hvide sandstrande, herlige badebyer og hyggelige fiskerlejer ligger som perler på en snor og venter blot på at charmere al hverdagens stress og jag ud af din krop. Beslut dig for at holde din næste ferie i et sommerhus i Nordjylland, og lej dig ind i et af vores mange skønne sommerhuse langs Nordjyllands vestkyst. I kan finde minimalistiske sommerhuse med fokus på samværet og de hyggelige stunder. Hvis I ønsker mere luksus er det heller ikke et problem. I kan finde moderne huse med præcis de faciliteter og den belligenhed i ønsker, måske endda med egen indendørs pool, spa og sauna. Skal hunden med på ferie, skal I blot huske at søge efter et af vores mange husdyrvenlige feriehuse, hvor jeres hund kan komme med helt uden ekstra omkostninger. Vores sommerhuse er privatejede og I vil derfor bemærke at hvert hus har et særpræg fra ejeren.

Sommerhus Nordvestjylland

Sommerhuse tæt på stranden langs den nordjyske vestkysten

Langs den nordjyske vestkyst kan I leve i fred og ro, for her er der højt til himlen. Alle strande langs Nordjyllands vestkyst er fremragende og ligger an til den perfekte badeferie fyldt med aktiviteter på vandet og stranden. Hele vejen fra Agger til Skagen er der brede, hvide sandstrande, hvor der kan bades, fiskes, samles rav og leges i klitterne og på vandet. Den friske vind, de store bølger og fantastiske strande tiltrækker badeglade feriegæster fra nær og fjern. Nordeuropas bedste strande til surfing finder I også langs Nordjyllands vestkyst. Her er der god mulighed for at udfordre jer selv, uanset om I er nybegyndere eller øvede surfere. Vær dog opmærksom - Vesterhavet har voldsomme kræfter, som skal respekteres. Hold derfor altid øje med hinanden uanset om I surfer eller blot sopper i vandkanten.

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer