Attraktioner og oplevelser i Lønstrup

Overvejer du at at leje sommerhus i Lønstrup?

Et ophold i Danmark byder på mange attraktioner og året rundt finder er der mange lokale tiltag, for hele familien. Vi kan godt forstå, hvis du overvejer, at leje et sommerhus i det skønne område ved Lønstrup. Lønstrup byder nemlig på så mange smukke naturoplevelser samt kulturelle seværdigheder, som kan fange selv de mindstes opmærksomhed.

Den lille ferieby ligger på vestkysten i Nordjylland, og er ikke som andre danske byer er flest. Her emmer det af en helt særlig ånd, hvad end du vælger at tilbringe din sommer, efterår, vinter eller forårsferie i et sommerhus i området. Her holdes der ferie i rolige omgivelser med både by, skov og strand indenfor rækkevidde. Skagen, Løkken og Blokhus kan nås i bil og tilbyder gode shopping-muligheder, gastronomiske oplevelser samt forlystelser for de mindste. 

Lønstrup er en populær destination i forhold til sommerhusudlejning i Damark. Naturligvis er det de skønne sommermåneder, som er mest eftertragtede. Dette gælder både blandt danske og udenlandske feriegæster. Vil du også gerne tilbringe en ferie i det nordjyske, er det derfor en god ide, at få bestilt sommerhuset i god tid. 

Sommerhusudlejning Lønstrup

Hvad kan du opleve i Lønstrup?

Attraktionerne nær Lønstrup er mange. Byen er kendt for at være fyldt med kunstnere, og her findes derfor et utal af gallerier indenfor forskellige håndværk. Tag de mindste med på glaspusteri, hvor I kan opleve, hvordan 1100 grader varmt glas blæses og formes efter gamle traditioner og teknikker. Eller besøg en keramiker og vær’ med når skåle og potter formes og brændes til smuk keramik, som ligeledes kan købes med hjem til samlingen. Du finder kunsthåndværkere indenfor de fleste genrer, hvilket afspejles både i butikkerne, men også på gårdene i oplandet. Kun de færreste kommer hjem fra et ferieophold i denne del af Danmark, uden en souvenir som minde.

Gadebilledet er endvidere præget af tøjbutikker, en købmand, et mindre, men godt udvalg af spisesteder samt forskellige delikatesse forretninger. Skal den næste ferie holdes i Nordjylland, så kan det varmt anbefales at leje et sommerhus i Lønstrup. Her er plads til ro og afslapning, friluftsliv og leg. Lønstrup er en lille, men hyggelig by med et bredt udvalg af gode oplevelser, som fanger både naturelskeren, børnefamilien, den historieinteresserede og alle midt imellem.

Generelt vil du opleve, at Nordjylland er et rent slaraffenland af oplevelser. Uanset hvor der lejes et sommerhus i Nordjylland, vil I aldrig have langt til gode attraktioner. I kan sagtens bevæge jer på tværs af området, fra kyst til kyst, uden at I vil føle, der bruges for meget tid på transporten. Fra ferieboligen i f.eks. Lønstrup kan I også sagtens tage mod nord og besøge Danmarks nordligste punkt. Selve turen langs kysten er smuk og I vil uden tvivl, blive fristet til at kigge nærmere på de små, hyggelige byer. 

Se alle sommerhuse i Lønstrup

Attraktioner Lønstrup

Skal børnene med i sommerhus?

Seværdighederne i Nordjylland byder på oplevelser for hele familien og herunder listes et mindre udvalg af de mange attraktioner, som findes i og omkring Lønstrup.

  • Fårup Sommerland - En stor forlystelsespark med vandland og gode forlystelser for hele familien. 
  • Nordsøen Oceanarium - Nordeuropas største akvarium, med aktiviteter for store og små. 
  • Bunkermuseet - Oplev 2. verdenskrig på tætteste hold. Her huses en enorm bunker og mange gode udstillinger, som er tilpasset alle aldre. 
  • Aalborg Zoo - Parken har åbent året rundt og du kan besøge store og små dyr fra hele verden. 

Hvis du ønsker at leje et sommerhus i Lønstrup, kan det varmt anbefales at tage på opdagelse i områdets smukke natur. Det kan være svært at vælge hvilke seværdigheder, nær Lønstrup der bare skal opleves. Blandt de mest besøgte er Mårup Kirke. Mårup Kirke består i dag kun af et fundament samt fortællingen om, hvordan kysten rykkede tættere og tættere på kirken. I 2015 blev man nødt til at rive denne ned af frygt for, at den skulle styrte sammen. En spændende historie om den barske natur i det smukke landskab - både fascinerende og skræmmende på samme tid. Ikke langt herfra ligger en anden spændende attraktion, som ligeledes er blevet ’spist’ af naturen omkring; Rubjerg Knude Fyr. Her er en smuk udsigt over både land og vand. De legelystne kan boltre sig i klitterne samtidig med, at de oplever den imponerende historie om fyret, som langsomt har tabt kampen til sanddynerne. De smukke natur-attraktioner vil uden tvivl så som stærke ferieminder fra dit ferieophold i Nordjylland

Ferie Lønstrup

Sommerhusudlejning i Lønstrup er for alle

Et sommerhusophold giver plads til at holde lige præcis den ferie, I gerne vil holde. For mange er det, at opholde sig i et feriehus forbundet med; lune stunder foran brændeovnen, gåture ved vande, tid til hinanden og ikke mindst masser af hygge og fællesoplevelser i Danmark.

Stranden ved Lønstrup indbyder til lange gåture, en kølig dukkert i bølgen blå eller picnic i klitterne. Her er gode badeforhold om sommeren, da høfderne skaber rolige laguner i lavt vand. Det anbefales dog altid, at være ekstra opmærksom, når der bades i Vesterhavet. Stranden har endvidere det hvide badevandsflag, som indikerer gode badeforhold. Her kan den barske Vesterhavsnatur opleves på tætteste hold året rundt. I de kolde efterårs - og vintermåneder bider vinden i kinderne, mens der tankes op på frisk luft og ny energi. Efter en rask gåtur, kan I glæde jer til, at komme tilbage til den lune stue i sommerhuset, hvor der måske er tændt op i brændeovnen. Det er helt naturlig og gratis vinter-wellness. Blandt ferieboligerne i Lønstrup er der flere, som ligger ganske tæt på havet, så I for alvor kan nyde godt af strandlivets mange glæder. 

Hvad end du besøger Lønstrup i de varme sommermåneder, eller de kølige vintermåneder, er stranden en påskønnet attraktion for både store og små. Henover sommeren er det for mange en tradition at samles på stranden ved solnedgang. Om vinteren er stranden kendt for sine store bølger og kraftige vinde, hvorfor både surfing og drageflyvning er populære aktiviteter. Ved Lønstrup strand opleves endvidere Redningshuset, Signalmasten og fiskekutterne, som alle er velbesøgte turistmål. Seværdighederne er mange i Lønstrup og uanset budget, er her noget for enhver smag, alder og interesse

Se alle sommerhuse i Lønstrup 

Feriehus Lønstrup

Ferie med frihed i en feriebolig 

Når du vælger at benytte dig af sommerhusudlejning i Danmark, får du et bredt udvalg af muligheder. Du kan planlægge lige præcis den ferie du ønsker dig i Danmark. Det private sommerhus bliver din base og du bestemmer selv, om tiden skal bruges foran pejsen, i en liggestol eller måske noget helt tredje. Vi har sommerhuse til enhver smag og prisklasse.

Lønstrup har, såvel som vores mange andre områder i Nordjylland, et væld af muligheder for at sammensætte lige netop det feriehusophold du ønsker. Vi har alt fra store poolhuse til klassiske ferieboliger. Ønsker du at leje et feriehus i Lønstrup kan vi blandt andet tilbyde:

  • Sommerhus med swimmingpool: Især i vores vinter - og efterårsferier er det populært at holde ferie i en feriebolig med indendørs pool. 
  • Sommerhus med brændeovn: En blæsende efterårsdag med ild i brændeovnen, tæpper, varm kakao og en god film er det rene slaraffenland. 
  • Feriebolig med aktiviteter: Der er ingen undskyldning for at kede sig, når der lejes et sommerhus med aktiviteter som billard, pool eller dart. 
  • Sommerhuse til den store familie: Der er blevet bygget rigtig mange store sommerhuse, som kan rumme denhelt store familie eller alle vennerne. Disse sommerhuse er perfekte til en god ferie for flere generationer og til en hyggelig weekendtur, hvor vennerne samles, fra nær og fjern. 

Når du bestiller et feriehus hos os, får du endvidere flere rabatter, som kan benyttes til forskellige seværdigheder i Danmark

Se alle ferieboliger i Lønstrup 

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer