search
D
| Redaktør
(Først publiceret )

Sommerhus i Løkken til leje

NOVASOL tilbyder sommerhusudlejning i hele Danmark, og er naturligvis også repræsenteret med mange dejlige sommerhuse i Løkken og i resten af Nordjylland. De nordjyske sommerhuse er blandt dem som tidligst får bookinger, når den næste ferie skal planlægges, og blandt de mest populære sommerhusområder er området ved Løkken. Her kan vi tilbyde hele familien de perfekte rammer, for en vellykket ferie - en ferie her er bare Løkken. Med NOVASOL sommerhusudlejning er jeres ferieplanlægning i Løkken i gode hænder. Vi har mange års erfaring i branchen, og har et stort udvalg af skønne sommerhuse i hele Danmark. Med andre ord; vi har noget for enhver smag og feriedrømme. 

Sommerhus Løkken ved fantastiske sandstrande

Hvad kan man lave i Løkken?

  • Tag en tur på Løkken Strand og se de klassiske badehuse mens i nyder solen
  • Oplev naturen og det store fyrtårn ved Råbjerg Knude
  • Tag på cafebesøg og shopping i Løkkens hyggelig gågader
  • Mærk historiens vingesus i det 1000 år gamle Børglum Kloster
  • Tag hele familien med i Fårup Sommerland eller til Nordsøen Oceanium 

Læs mere om attraktioner i Løkken her. 

Oplevelser i hele Nordjylland fra dit sommerhus i Løkken 

Løkken har gennem 100 år tiltrukket feriegæster fra Danmark og resten af Europa. De lange, brede strande og det smukke landskab er utroligt populært, og det samme er byens velassorterede butiksliv.  På de store strandområder er det tilladt, at køre bil på stranden og en tur mod syd til Blokhus eller Rødhus kan anbefales. Det er en ret speciel oplevelse at køre bilen ud i sandet og tanken: bare vi nu ikke sætter os fast - dukker nok op. Men kører man stille og roligt og holder øje med blødt sand og de våde områder, så er turen langs de flotte klitter på den ene side og det smukke hav på den anden, en skøn oplevelse. 

I kan naturligvis også tage en cykeltur langs havet, og på de gode gåture kan I kigge efter gylden rav i vandkanten. På stranden ved Løkken står der også en række gamle badehuse, der vidner om den gamle danske badekultur. I kan også opleve det gamle fiskerleje, iagttage fiskerne fra afstand eller købe frisk rødspætter og sikre aftensmaden. NOVASOL har nu gennem mange år udlejet feriehuse i Løkken, og byen bliver ved med at være en af vores mest populære destinationer. Vi har også et stort udvalg af sommerhuse i Nordjylland, regionen som børn og voksne fra hele Danmark valfarter til for at holde ferie. Her er der oplevelser, natur og aktiviteter hele året rundt og I vil aldrig kede jer. 

sommerhus løkken med cykler

Sommerhuse i Løkken - badeferie og aktiviteter året rundt

Der er dømt sommerferie for fuld udblæsning, når man lejer sommerhus i Løkken. Mange af byens butikker holder åbent alle ugens dage, og hele byen er præget af beliggenheden tæt på vandet. Her kan man snuppe sig en is eller pølse på en café og to minutter efter dyppe sig i bølgen blå. Der findes mange forskellige butikker med alt fra de mest hippe designere og til unikke kunstværker i special butikker. På byens torv er der hele året rundt hyggeligt og fyldt med spændende restauranter og cafeer. I klitterne rundt om byen, finder man mange ugenerede oaser, hvor man kan nyde frokosten i fred og ro, inden man tager en dukkert - eller måske en soppetur med familiens yngste. I kan også booke sommerhus i Rødhus eller ved Blokhus Strand, hvis I bare ikke kan få nok af ferie i Nordjylland.  

Lej sommerhus i Løkken og oplev den smukke natur

På hele nordvestkysten fra Hirtshals i nord til Rødhus i syd, er der højt til himlen, frisk havluft, skøn natur og brede strande ved et hav, der naturligvis har fået tildelt det blå flag. Med et af vores sommerhuse i Danmark kan I året rundt udforske utallige muligheder i Nordjylland som f.eks. kunst, kultur, sport og friluftsliv. Dertil kommer det særprægede landskab i form af de meget stejle skrænter og klitter, der bl.a. kan opleves i Nr. Lyngby og Lønstrup. Det maleriske sommerhusområde ved Lønstrup, har på trods af turismen, bevaret sin oprindelige og charmerende blanding af fisker- og badeby. Byens bilfri strand summer af liv i sommerperioden og på kølige dage i efteråret, indbyder den til friske vandreture. Syd for byen rejser Rubjerg Knudes gigantiske sandklit sig med det nedlagte fyr. Længere mod syd ligger Blokhus med et stort aktivitetscenter for hele familien. De brede strande ved Løkken danner også rammen om den årlige Blokhus-Løkken Wind Festival. I Pinsen danser farverige drager på himlen ved de to kystbyer og der er mange forskellige aktiviteter I kan tage del i. Prøv f.eks. at bygge jeres egen drage - det er super sjovt og noget for hele familien. 

Wind festival Løkken

God service hos NOVASOL

Hos NOVASOL sommerhusdlejning vil vi gerne være med til, at skabe en dejlig ferie i et sommerhus i Løkken eller et sted, I har valgt som ferienmål. Vi har servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. I er altid velkomne til at kigge ind på kontorene, uanset om det er for at bestille et sommerhus, få et godt tip til oplevelser i området eller for at få et sommerhuskatalog med hjem.