search

Sommerhus i Klitmøller

Klitmøller er en lille tidligere fiskerby, der ligger godt og vel midt imellem Hanstholm og Vorupør på Nordjyllands vestkyst. Her kan I nyde en herlig ferie ved Vesterhavet i et sommerhus i Klitmøller. Ligesom alle andre steder i Danmark, har vi også her et fint og varieret udvalg af sommerhuse i Klitmøller, som I kan leje og gøre til jeres private ferieparadis. Du kan søge, vælge og booke dit sommehus i Klitmøller online, hvor du finder billeder og beskrivelser af alle vores udlejningssommerhuse.  

Når I lejer sommerhus i Klitmøller, er det højst sandsynlig på de gode strande ved Klitmøller og ved vandet, at I vil tilbringe størstedelen af tiden, hvilket ofte er hovedformålet for lejere af sommerhus i Nordjylland. Men I skulle også tage på en udflugt eller to rundt omkring i Thy og omegn. Fx til hovedbyen Thisted, hvor det smukke rådhus, opført af G.B. Bindesbøll i 1853, kan beundres i byens centrum. Kom tæt på det hele med skønne sommerhuse fra NOVASOL. Vi skaffer jer de bedste rammer for en herlig ferie på dansk grund.

Lej sommerhus i Klitmøller ved Vesterhavet

Hvad kan man lave i Klitmøller?

  • Er vejret godt, så må i ikke snyde jer selv for Wind surfing eller Surfing i bølgerne ved Cold Hawaii
  • Tag hele familien med på tur i den smukke natur ved Nationalpark Thy - Danmarks sidste vildmark
  • Mærk historiens vingesus ved Tømmerby Vikingegravpladsen, der blev opdaget i 1881
  • Få en lækker gastronomisk oplevelse på Restaurant Conrad, der bruger lokale råvarer
  • Brug en dag på Bunkermuseet i Hastholm og se Nordeuropas største fæstningsanlæg 

Få inspiration til mange flere aktiviteter i Klitmøller her.  

Lej sommerhus i Klitmøller, bedre kendt som Cold Hawaii

Klitmøller er intet mindre end verdensberømt blandt surfere af alle slags. Vandet, vinden og vejret giver nemlig optimale forhold, og byen kaldes derfor også for 'Cold Hawaii'. Klitmøller har været et kendt surfspot siden 1980'erne og har udviklet sig lige siden, men har dog stadig sit særpræg af en dansk fiskerby.

Der er dog meget mere at lave og opleve, hvis I lejer et somemrhus i Klitmøller. I kan udforske naturen i Nationalpark Thy, overvære områdets unikke fugleliv eller besøge nogle af de mange attraktioner omkring Klitmøller. Er I alligevel mere til surfing, så er Klitmøller destinationen for jeres næste sommerhusferie i Danmark. Der er mulighed for en udfordring af alle sværhedsgrader, nybegyndere kan teste sine evner på Vandet Sø, som er en flad og lavvandet sø 4 km fra byens centrum, eksperter kan udfordre det mindre tavse vesterhav og måske endda lære noget nyt på en af surfskolerne. Den korte distance mellem det stille vand i Vandet sø og Vesterhavets brusende bølger gør Klitmøller et unikt paradis for surfere, omringet af Danmarks smukkeste natur.

 

Lækre madoplevelser tæt på jeres sommerhus i Klitmøller 

Klitmøller har et mindre udvalg af restauranter og caféer, men de skal ikke undervurderes. Spisestederne i byen deler byens charme og er en oplevelse for sig selv. I kan for eksempel nyde en lækker tre retters menu af lokale råvarer på Restaurant Conrad, som er nabo til Nationalpark Thy, eller I kan sætte pris på udsigten med en fiske buffet serveret hos Niels Juul, som har en unik og hyggelig atmosfære omkring sig. I vil finde flere mindre caféer, som f.eks. Café Inside Cold Hawaii, langs Klitmøllers strand, hvor I kan nyde et måltid efter en tur i havet. Ikke langt fra jeres sommerhus i Klitmøller kan I besøge de større byer i Thy, som byder på endnu flere lokale smagsoplevelser.

Sommerhus ved Klitmøller Strand

Lejer I sommerhus tæt på Klitmøller Strand, så vil I helt sikkert blive ret vilde med den hvide sandstrand, som er ca. 50 m bred og strækker sig over adskillige kilometer. I klitterne kan I finde læ i gryderne, hvis vestenvinden er for frisk for jer. På de lune sommerdage kan I ligge længe i klitterne og nemt holde varmen. Vandet er klart og der er sandbund, men I skal være opmærksomme på, at vandet hurtigt bliver dybt ved Klitmøller. Ikke desto mindre er Klitmøller et dejligt sommerhusområde, hvis man er vild med Vesterhavet, vild med at bade samt vild med sol og masser af firsk luft. Book jeres sommerhus i Nordjylland allerede i dag og få en uforglemmelig ferie i et lækkert sommerhus i Klitmøller!

Lej sommerhus lige ved Klitmøller Strand

Service hos NOVASOL sommerhusudlejning

Hos NOVASOL sommerhusudlejning vil vi gerne vær emed til, at gve jer den bedste ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. I Vestjylland har vi 9 servicekontorer langs kysten. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.

 

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer