search

Sommerhus ved Bratten Strand

Lejer I et sommerhus ved Bratten Strand, bor I direkte ned til den dejlige Bratten Strand, og i et stille og roligt ferieområde. Den lille købmand har sommer-åbent, så I kan handle de vigtigste fornødenheder og ikke mindst få en is, som kan nydes i solen med udsigt til havet. Skal I købe stort ind, ligger den hyggelige by Strandby,  kun 3 kilometer fra Bratten Strand. Her finder I både en livlig lystbådehavn, gode indkøbsmuligheder og masser af ferieatmosfære. I Strandby er der også flere gode restauranter, og på havnen kan I købe frisk fisk eller overvære en fiskeauktion.

Lejes der sommerhus ved Bratten Strand får I også et super godt udgangspunkt for udflugter til Frederikshavn og Skagen samt mange af Nordjyllands rigtig gode attraktioner. Lej sommerhus ved Bratten Strand hos NOVASOL og få en ferie, I sent vil glemme!

Sommerhus ved Bratten Strand

Aktiviteter og seværdigheder nær Bratten Strand 

Området er fantastisk til lange gå- eller cykelture i naturen og langs stranden. Besøg f.eks. Aalbæk klitplantage, Hulsig Hede eller Bunken Klitplantage. Der findes også specielle MTB ruter i området. Vil I nyde naturen fra hesteryg, kan det også lade sig gøre – der arrangeres guidede ture både i Kandestederne og i Hirtshals. Der er rigtig gode fiskemuligheder både fra stranden, i Elling Å og i områdets ”Put & Take” søer. Desuden findes der 2 golfbaner i området og fantastiske muligheder for at dyrke mange forskellige vandsportsaktiviteter. I kan også besøge et af de mange gallerier eller arbejdende værksteder, hvor I kan købe håndlavet glaskunst og keramik. Her får I den helt perfekt feriesouvenir til minde om jeres ferie i sommerhus i Nordjylland

Lej sommerhus ved Bratten Strand og nyd den smukke natur

Tips til udflugter fra jeres sommerhus ved Bratten Strand

Få en fantastisk oplevelse på Råbjerg Mile, som er Danmarks største vandreklit. Især ved solnedgang er lyset helt fantastisk her, så husk jeres kamera. I har også mulighed for at besøge Skagen med den livlige havn, hvor frokosten kan nydes på en af fiskerestauranterne. I Skagen kan I desuden opleve kunstnernes historie i Michael Anchers hus og se de verdenskendte malerier på Skagen Museum. Tag en travetur på Grenen og se hvor havene mødes, undervejs kan I være heldige at møde sæler, som ofte tager et hvil på stranden.

Kom helt tæt på ørnene i Tversted Ørnereservat, eller hop i bilen og kør en tur til Fårup Sommerland ved Blokhus, hvor både store og små legebørn kan få en mindeværdig dag. Vil I opleve en verden under havet, kan I besøge Nordsømuseet i Hirtshals, hvor I kan se både sæler, hajer og mange spændende fisk.

Får I trang til urbane toner i løbet af jeres ophold i sommerhus i Danmark, kan I få opfyldt alle jeres ønsker i den lille storby Frederikshavn. Her finder I en af Danmarks længste gågader, med masser af spændende specialbutikker og unikavarer. Frederikshavn byder desuden på mange gode restauranter, cafeer og hyggelige barer med levende musik.

Lej sommerhus ved Bratten Strand til skønne badedage 

Bratten Strand er en utrolig børnevenlig strand med fint, hvidt sand, klitter og blåt badeflag. Her finder I let jeres egen lille gryde, hvor I kan nyde solen og den friske havluft. På Bratten Strand er der også en legeplads med bl.a. trampoliner, hvor familiens yngste kan møde nye legekammerater. Langs stranden finder I toiletter og en kiosk, ligesom der er gode parkeringsforhold. Bratten Strand er desuden velegnet til windsurfing og der findes både badebro samt en rampe, der kan benyttes til kørestole og barnevogne.

Elsker I at være på stranden, så kan I nemt finde et sommerhus ved Bratten Strand, som ligger i gåafstand til hav og strand. Det gør det dejligt nemt, at nyde såvel en morgen-svømmetur som en stille spadsertur om aften. 

Lej sommerhus ved Bratten Strand nær den gode legeplads

Sommerhusudlejning ved Bratten Strand

Et sommerhus I Nordjylland er det perfekte valg for en afslappende badeferie langt fra hverdagen, men tæt på spændende oplevelser og skøn natur. Hos NOVASOL sommerhusudlejning finder I et bredt udvalg af sommerhuse ved Bratten Strand. Udvalget tilbyder noget for enhver smag og der åbnes op for ferie året rundt ved Bratten Strand. At holde ferie i sommerhus og ved de danske kyster er nemlig ikke kun dejligt om sommeren. En ferie i det tidlige forår eller til efteråret, byder også på mange skønne timer og oplevelser med familie og venner. 

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer