Strande ved Ålbæk

Når ferien skal holdes i et feriehus i Ålbæk, så finder I nogle af Danmarks lækreste og allermest børnevenlige strande nær jeres feriehuse. Havet Kattegat er kendt for utroligt fredsommeligt vand dvs. små bølger og vand der først 100 meter ude er så dybt at man ikke kan bunde. Der er flere revler og små øer hvor man kan hygge sig i det rene vand. Sandet på strandene er lækkert, hvidt og fint. Her kan selv de mindste sagtens få flere timer til at gå strandkanten og i kan roligt lade dem gøre det. De mange store klitter vil danne et narturlig læhegn bag jer, og indgyde til leg og sjov for det fantasifulde. Er du eller hele familien nogle rigtige vandhunde, der drømmer om en skøn badeferie? Så lej et skønt feriehus i Nordjylland og få en lækker dansk badeferie.

Strand Ålbæk ved dit sommerhus

 

Tag til strandene nær feriehuset i Ålbæk 

  • Bisnap Strand: Yderst børnevenlig strand med fint hvidt sand og lav vanddybde. Stranden er meget rolig, pæn og ren. Her er fine forhold ifht. toilet, parkering og handicapforhold. Der er større klitter bag stranden.
  • Møllesten Strand: Beliggende mellem Hou og Bisnap midt i et større sommerhusområde. Stranden er selvsagt mere befolket, da den befinder sig tæt på mange sommerhuse. Der er klitter mellem sommerhusene og stranden, således er der en smule ro fra de mange feriegæster. Der er rent vand, lav havdybde og fine parkeringsforhold.
  • Hou Sydstrand: Stranden ligger tæt på den charmerede og hyggelige lystbådhavn i Hou, hvor der om sommeren blomstrer med liv. Her er der dejligt at bade og man er tæt på Hou og dens centrum, hvis man skulle få lyst til en pause fra vandet. Der er klitter bad stranden, en fin parkeringplads, gode toilet forhold og så er stranden yderst børnevenlig. Vandet er rent og dybden er utolig lav langt langt ud.
  • Hou Nordstrand: Hvid sandstrand, store klitter, rent og lavt vand. Både Hou Nord- og Sydstrand er nogle af danmarks mest sikre og børnevenlige strande. Her kan i lade de små rende i vandkanten hele dagen uden bekymring. Vandet er nemlig utrolig lav langt langt ud. For det ældre publikum kan man enten slænge sig i solen eller gå på jagt efter nordens guld, rav.
  • Ålbæk/ Napstjert Strand: Denne strand er en smule mere mod nord, men det betyder ikke at den ikke er ren, lavvandet og skøn som de ovenstående. Så langt øjet rækker vil i kunne se fin hvid sandstrand og skønt badevand, flankeret af store og smukke klitter. Selve stranden ligger klods op af havnen i Ålbæk, i Ålbæk bugt, hvor vandet er roligt og bølgerne små. Stranden er velegnet til børn og har det blå falg for sit rene vand.
Sommerhus nær strand Ålbæk

Strandliv og dansk badeferie i sommerhus 

Hvis I virkelig er til badeferie, kan i med ro i sindet leje et af vores lækre sommerhuse ved Ålbæk og få jer en vaskeægte drømmeferie med hele familien. Der er slet ingen tvivl om, at hav og strand er noget af det de fleste søger, når de vil leje et sommerhus i Danmark. Heldigvis er vi beriget med en lang kyststrækning, hvor sommerhusene ligger ganske tæt på de gode strande. Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I nemt et feriehus nær havet, I jeres søgning skal I blot markere, hvor tæt sommerhuset skal ligge på vandet og I får de matchende sommerhuse frem. At holde ferie ved havet er dejligt året rundt, men er det til sommerferien I gerne vil bo i 1. klitrække, er det en god ide, at få bestilt sommerhuset tidligt - for der er rift om dem. 

Sommerhuse nær strand Nordjylland

De gode bageråd til jeres ferie

Når i holder badeferie i Danmark er det vigtigt at have respekt for vandet. En dag ved stranden bliver endnu bedre hvis I husker de 5 baderåd:

1. Lær at svømme 

2. Gå aldrig alene i vandet 

3. Læs vinden og vandet 

4. Lær stranden at kende 

5. Slip ikke børnene af syne

Disse ovenstående er gode råd som generelt kan bruges når I lejer sommerhus i Danmark. Det er nemlig vigtigt for os, at i har en dejlig ferie ved vandet.

 

Se alle regioner

Se alle områder

Se alle vores temaer